Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

8. 6. 2017 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Precizní operace horních víček

Stojí to za to
Průměrná cena: 11.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Precizní operace horních víček
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Chtěla bych touto cestou dodatečně moc poděkovat panu doktorovi Tareku Rashedovi za úžasně precizně odvedenou práci při blefaroplastice horních očních víček. Operace dopadla vysoce nad mé očekávání a výsledek je opravdu skvostný! Pan doktor je úžasný nejen jako profesionál ve svém oboru, ale i svým milým a chápavým přístupem jako člověk. Pokud váháte, kde si splnit sen o krásnějším \"já\", pan doktor Tarek Rashed je nejlepší volba k tomu, jak si svůj sen splnit! ;-) Přeji mnoho radosti Petra 

4

Komentáře (4)

Dobrý den Petro, můžu se zeptat podle čeho jste vybírala lékaře?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobry den Lucie, z doslechu jsem se dozvedela, ze v FNKV pracuji lekari plasticke chirurgie na vysoke urovni, prisla jsem na konzultaci a pan doktor Tarek Rashed mi byl vlastne nahodne prirazen-tim, ze jsem vedela, ze tam jsou jen sami dobri doktori-kapacity, byloi celkem jedno, ke komu se dostanu, ale pan doktor Rashed je opravdu velky sympatak a uz jsem objednana na dalsi operaci (augmentaci prsu) a to uz jsem sla zamerne za "mym" panem doktorem. :-) Ziskal si moji duveru a tak jsem presvedcena, ze i 2.operace nedopadne jinak, nez na 1 s *! Pro lepsi predstavu pridavam fotky pred a po... ;-)hezky den. Petra
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Moc děkuju za fotky, oči vypadají krásně!!!! Vážně se to moc povedlo...Můžu se zeptat kolik ti je? o)) Podle fotky vypadáš hodně mladě - máte víčka geneticky daná v rodině?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
:-) Dekuji, letos mi bude mi 36, takze zadny mlade uz zdakeka nejsem, ale je pravda, ze operace urcite hezjych par let ubrala. A ano, bohuzel, mam oci po mamince-spadla ocni vicka a trapilo me to snad od puberty,kdy jsem si zacacala vsimat rozdilu zvaru mych oci (takovych jako smutnych, spadlych vnejsich koutku dolu) oproti ocim mych vrstevniku. Musim jeste dodat, ze tak pekny tvar oci, jake mi pan doktor doslova "vycaroval" jsem nemela nikdy v zivote! :-) Operace hornich vicek byla jedna z nejlepsich investic v mem zivote ;-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.