Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

10. 7. 2017 · Aktualizováno: 18. 9. 2023

Prokázán gen BRCA 2+, dnes mám krásná prsa

Stojí to za to
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den, před 3 lety jsem si touto dobou nahmátla bulku na levém prsu a náhle se mi změnil život - chemoterapie, operace - odstranění bulky, maximální dávky ozařování a tím spojené další mnohé komplikace, včetně spálené plíce. Myslela jsem si,že už budu mít chvilku klid od doktorů, ale podrobila jsem se genetickému vyšetření,kde byl prokázán gen BRCA 2 +. A tím začalo další pokračování - další operace - 11/2016 totální hysterektomie a odstranění vaječníků a bylo doporučeno i odstranění prsních žláz.Ani jsem se nestačila sebrat z jedné operace a měla jsem myslet na další. Nejsem z Prahy, přijela jsem s písemným doporučením na oddělení plastické chirurgie, nikoho jsem tam neznala,mám syndrom bílého pláště, byla jsem taková špatná,co mě zase čeká a nebylo to lehké rozhodnutí k odstranění prsou a něco umělého - implantáty jsem nechtěla. Tam se mne ujal pan MUDr. Tarek Rashed. Vše mi vysvětlil, uklidnil a domluvili jsme se k operaci obou prsou.Je s tím spojené i vyplňování spoustu papírů a jednání s pojišťovnou. Pan doktor všechno vyřídil a po 4 měsících - 23.2.2017 jsem nastoupila k další operaci.Pan doktor odstranil mléčné žlázy , ze zbylé tkáně vymodeloval nová prsa a zároveň použil a našil původní bradavky při jedné operaci. Po operaci jsem měla menší komplikaci,ale to moje tělo přeci jenom dostalo předešlou léčbou velký zásah. Po operaci jsem neměla žádné bolesti a nejhorší bylo dodržovat klidový režim - nic nedělat a spát na zádech : ) Samozřejmě jsem měla velký strach ,jak to všechno zvládnu, tak jsem si dala sama sobě takovou výzvu už v nemocnici,že až to budu mít za sebou,vše se zhojí a budu mít po všech těch kontrolách a vyšetřeních,tak vylezu na tu naší největší horu Sněžku ! Je to jako symbol, život nás někdy smete dolů a je důležité se dostat zase nahoru! Tak se mi to v tento čas splnilo a chtěla jsem panu doktorovi poslat pozdrav. Zároveň bych moc chtěla poděkovat panu doktorovi Tarku Rashedovi za jeho svědomitou a obětavou péči ,na převazy chodil i o svém volnu a pracuje s maximální citlivostí. Je vidět, že svou práci dělá s láskou a je pro něj posláním. DĚKUJI ZA VŠE !!! Ala Hájková Přidávám foto - Pozdrav z vrcholu :)

4

Komentáře (4)

Vždycky když si přečtu nějaký takový příspěvek a mám z něho slzy na krajíčku jsem ráda, že se dá ještě narazit na člověka který dokáže nezištně pomoci i když je to jeho práce.Jsem za vás moc ráda a přeji hodně zdraví.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, děkuji Vám za odpověď. Mám taky slzičky na krajíčku dojetím a velkou radost,když jsou mezi námi lidé, jako je pan doktor Tarek Rashed. To jsem poznala i v čekárně,když ho tam hledal takový stařičký pán a chtěl jen pana doktora. :):):) Ten moment na mě moc zapůsobil a tím jsem se vlastně rozhodla,že do toho půjdu. Přeji krásný den a hlavně zdraví :) :)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Alo, děkuji za Vaší úžasnou zkušenost, kéž pomůže dalším ženám, které to budou číst a řeší podobný problém...!! Držím Vám palce, ať už Vám nic nezkazí radost ze života :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Děkuji moc :) , když se rozhlédneme kolem sebe,je toho nějak moc a doufám,že to dodá ostatním ženám trošku síly a odvahy.Hlavně bych chtěla popřát všem to zdraví !!!!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Miluna

Ráda bych se touto cestou podělila o velkou změnu v životě, kterou jsem si tolik přála.Již 10 let jezdím každý rok na pravidelné kontroly do FN MOTOL s problémem častých fibroadenomů v prsu.Mám už za sebou 2 malé operace.Po dvou dětech a kojení...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.