Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

24. 7. 2017 · Aktualizováno: 5. 10. 2023

Poděkování za péči po těžkém úrazu ruky (cirkulárka)

Stojí to za to

O lékaři

4 adresy v Praha (kraj), Zlínský kraj...
Hodnocení:
Poděkování za péči po těžkém úrazu ruky (cirkulárka)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Jsem velmi spokojen.Přikládám kopii dopisu adresovaného vedení klniky. Hodnotím velice kladně výkon ošetřujícího lékaře.Nevím zda doručený dopis byl použit jako poděkování zúčestněnému personálu klniky. Klinika plastické chirurgie FNKV Přednosta p.doc. MUDr andrej SUKOP, Ph.D. 26,4,2017 Vážený pane přednosto, dovoluji si tímto zaslat poděkování Vám i celé Vámi řízené klinice, za úžasnou a kvalitní činnost. V posledních 6ti letech jsem již podruhé operován a haspitalizován na klinice. Po prvé jsem byl operován p. doc. Alešem Nejedlým. Jím provedenou práci považuji za velmi zdařilou a naprosto profesionální. Nemám k ní žádné výhrady ani připomínky s vyjímkou samé chvály. Totéž se týký i veškerého personálu, který si též chválí pana primáře. V současné době jsem po operaci pravé ruky na níž jsem měl těžký úraz.Operaci provedl MUDr Martin Chorvát a nyní k němu docházím na převazy a kontroly. Proto si dovoluji hodnotit jeho veškerou dosavadní skvěle odvedenou práci a celkový přístup k pacientovi. Po celou dobu operace, která trvala více jak 1,5 hodiny pracoval s plným nasazením a zaujetím pro práci, která obsahovala cca 100 stehů.Domnívám se, že tato práce pro něj musela být vyčerpávající a únavná. Přesto to na sobě nedal nijak znát. Za tuto práci si zaslouží ohromnou pochvalu a z mé strany naprostou spokojenost.Toto si zaslouží i jeho sestra v ordinaci. Po celou dobu hospitalizace jsem byl též nadmíru spokojen se sestrami na oddělení a též na JIP. Za celou dobu nemám jedinou výhradu k žádnému pracovníkovi kliniky. Prosím Vás tímto, zda by bylo možné při vhodné příležitosti tlumočit všem jmenovaným mé poděkování za jejich obětavou práci. Mám však ovšem jednu připomínku k vybavení JIP , kde leželo 6 paciantů, kteří nemají žádnou možnost k přivolání sestry než tlouci do různých skleniček, hlasitým voláním a pod.Toto však v nočních hodinách ruší ostatní pacienty. Dovoluji si navrhnout Vám využití domovních bezdrátových zvonků s případnou svépomocnou světelnou signalizací. Celková cena by pro 6 pacientů nepřesáhla cca 5000 Kč a samotná montáž je záležitostí několika minut. Přeji Vám i celé klinice mnoho dalších úspěchů a chvály od dalších pacientů . Luděk K.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Špatné ošetření amputovaných prstů

Chtěla bych se podělit o zkušenost z Chomutovské nemocnice,kam mě přivezla RZS po pracovním úrazu, kde jsem utrpěla amputaci 2 článku na ukazováčku pravé ruky.Chování lékaře,popř.mohu dopsat jeho jméno bylo hrubé,drzé.Jen jsem ho poprosila at...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.