Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

4. 1. 2018 · Aktualizováno: 19. 9. 2023

45 let abdominoplastika

Stojí to za to
Průměrná cena: 29.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
45 let abdominoplastika
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Operaci jsem si přála dlouho a po 2 letech sledování článků, videí, recenzí, jsem si dodala odvahu a rozhodla se v září 2017 pro zákrok. Navštívila jsem ambulanci plastické chirurgie, kde mi pan doktor spolu se setřičkou zodpověděli ochotně moje dotazy a nebylo jich málo :) a ujistili mě tak, že jsem se rozhodla správně. Jsem skoro čtyři měsíce po operaci a jsem spokojená, mohu jen doporučit a nebát se. Velké poděkování patří Mudr. Lukáši Procházkovi, sestřičce Soňi Markové a všem co se o mně v nemocnici v Jihlavě starali.

1

Komentář (1)

Marie, dobrý den, moc děkuju za Vaše hodnocení. Jaké byly Vaše otázky? Na co všechno se mají pacientky zeptat, aby věděly všechno co potřebují vědět?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Abdominoplastika u MUDr. Kalinové
Pred nějakou dobou,jsem u MUDr.Kalinové postoupil další zákrok. Od aplikace výplní jsme se posunuly na zákrok v celkové narkoze :-). A musim rict,ze výsledek predcil me ocekavani. Paní doktorka je nesmírně mila. a šikovná. Doporucuji

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.