Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

30. 5. 2018 · Aktualizováno: 18. 8. 2023

Redukce a modelace prsou (dr. Chorvát)

Stojí to za to

O lékaři

4 adresy v Praha (kraj), Zlínský kraj...
Hodnocení:
Redukce a modelace prsou
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Operaci jsem podstoupila 16.4.2018. Asi jako všechny ženy jsem měla strach z toho , jak to dopadne, jak to bude bolet a spoustu dalších myšlenek. Ničeho jsem se ale bát nemusela. Bolest byla snesitelná, tvar mých prsou je moc hezký a hlavně jsou tam, kde mají být :-), lépe se mi dýchá, záda méně bolí, obléknu oblečení, které mi bylo dříve těsné, prostě samá pozitiva. Nyní jsem šest neděl po operaci, prsa jsou bez potíží, vše už můžu dělat bez omezení, jen jsou ještě vidět jizvy, ale to je proces který potřebuje čas a i ty časem vyblednou a vše bude OK . Samozřejmě musím poděkovat panu doktoru Chorvátovi , který je velmi příjemný s lidským přístupem a vše mi vždy řádně vysvětlil. Jsem s jeho prací velmi spokojená - tak že ještě jednou touto cestou moc děkuji jak jemu , tak i sestřičkám z oddělení a ambulance.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Nejkrásnější prsa v životě!

Měla jsem opravdu velká prsa. Bolela mě záda a špatně se mi pohybovalo, a tak mi nezbylo než podstoupit jejich zmenšení. Děsila jsem té operace. Přece jenom je to velký zásah. Taky jsem se bála jizev. Paní doktorka Šatánková mě provedla celým...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.