Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

30. 8. 2018 · Aktualizováno: 29. 9. 2023

Augmentace prsou - Medico Beuty

Stojí to za to
Průměrná cena: 66.666 Kč
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Jsem velmi spokojena s výsledkem, mužů doporučit jak kliniku Medico Beauty v Praze, tak pana doktora O. Lucáka. Vše proběhlo na jedničku. Před operaci jsem chtěla implantát Motiva 380 ml , vchod pře prsní rýhu, ale na operačním sále se pan doktor rozhodl změnit vchod a vybral vchod přes dvorce, jelikož jizvy nejsou vidět a měsíc po operaci se už můžete opalovat, což pro mě znamená hodně, jelikož mám snědou kůži a opaluji se velmi rychle. Nakonec jsem dostala velikost o 60 ml miň. Pan doktor Lucák použivá sizery, na operačním stole si mě posadil a 380 ml bylo moc , tak se s celým týmem rozhodl mi dat raději 320 ml. Druhý den po operaci mi dali pryč drény, dostala jsem černou kompresní podprsenku lipoelastic, a šla jsem domu. První noc byla nejhorší ale každým dnem se to lepšilo. Nakonec rekonvalescence byla hrozně rychlá, 5 den po operaci jsem už chodila ven na procházky, ale stále jsem dodržovala pravidlo nezvedat ruce nahoru, nebrat nic těžkého a mít je u těla. Po dvou týdnech od operace jsem zakoupila béžovou kompresní podprsenku od maam, která je více pohodlnější než lipoelastic ale musíte počítat s tím, že jsou vidět švy. Dnes je 28 den po operaci, doktor mi odstřihl uzlíky na jizvách a už mužů pomalu přecházet na normální podprsenku ale na noc spat ještě v té kompresní.

4

Komentáře (4)

Olinko, moc mě potěšilo Vaše krásné obsáhlé hodnocení...jakou máte nyní velikost košíčku s objemem 380ml? nevložila byste fotku?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, já mám nakonec “jenom” 320ml, včera jsem zrovna byla poprvé zkoušet podprsenky. Byla jsem hodně překvapena velikost mám 75D a calzedonii dokonce 75E, boux avenue u některých 75DD. Příkladem fotografie ze zkoušení. Podprsenky jsou bez puch upu
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Hezké podprsenky. Vypadá to dobře a moc Vám to sluší. ?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Jdu za tyden na zvetseni, jake jsou ty jizvy u dvorce, neroztahly se nebo tak? Rozhoduji se jestli z pod prsni ryhy nebo dvorce. Trpim na keloidky, tak nevim no.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.