Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

2. 1. 2019 · Aktualizováno: 8. 10. 2023

Zmenšení prsou, korekce asymetrie Cleopatra Clinic Ostrava

Stojí to za to
Průměrná cena: 46.500 Kč

O lékaři

4 adresy v Moravskoslezský kraj
Hodnocení:
Zmenšení prsou, korekce asymetrie Cleopatra Clinic Ostrava
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
  1. listopadu 2018 jsem podstoupila redukční modelační mammaplastiku s korekcí asymetrie na Cleopatra Clinic v Ostravě. Prsa byly velikost 75F. Domluvena budoucí velikost byla C-D. Chtěla bych tímto poděkovat Mudr. Zakoutovi a Havlíčkové a taky celému personálu za profesionální práci a skvělý přístup před operací i v pooperační péči. Vřele tuto kliniku doporučuji všem ženám, které stále váhají. Mi to trvalo kvůli strachu opravdu dlouho, strach byl naprosto zbytečný a mrzí mě jen to, že krásné prsa jsem mohla mít mnohem dříve. Jsem měsíc po operaci, všechno se zhojilo skvěle, bolesti nepatrné (i rozbité koleno trochu bolí ☺). Převazy prakticky bezbolestné, trochu mi vadilo sundávání náplastí. Prostě jsem naprosto spokojená a Cleopatra Clinic vřele doporučuji. Jsou skvělí. Moc jim děkuji.
0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
MUDr. Paroulek Jiří

podstoupila jsem zákrok zmenšení a modelace prsou, z důvodu nespokojenosti vzhledu mých prsou. Zákrok je bezbolestný. Druhý den po operaci bylo propuštění domů a následující den jsem šla do práce (kancelář). Tým v Chotovinách je velice příjemný...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.