Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

14. 12. 2018 · Aktualizováno: 27. 9. 2023

Operace horních víček, 51 let, MUDr. Rashed

Stojí to za to
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Moc bych chtěla poděkovat MUDr.Rashedovi, nikdy jsem se nesetkala s takovým přátelským přístupem a milou profesionální povahou. Vše mi bylo skvěle vysvětleno před i po zákroku. S výsledkem jsem maximálně spokojená. Pan doktor je ve svém oboru opravdový profesionál a svou práci dělá s radostí. S výsledkem jsem velice spokojená a těším se na další návštěvu. :-)

4

Komentáře (4)

Přikládám další fotografie:<br />
1. fotografie je těsně po operaci<br />
2. a 3. fotografie je po měsíci operace
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, neměla jste problémy se zrakem po operaci? Čím jste mazala jizvy. Já jsem 4 týden po operaci, víčka stále napuchají a zrak se mi zhoršil hned po zákroku. Stále vidím dvojitě a rozmazaně<br />
Děkuji za odpověď.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, asi záleží jak komu se po operaci víčka hojí. Já jsem žádné velké problémy nezaznamenala. Po operaci jsem víčka napuchlá měla, ale to bylo normální. Doktor mi říkal, že normální doba hojení trvá až 3 měsíce, mne se víčka zahojila po měsíci, teď na tom byla moje kamarádka u stejného doktora a hojí se jí to taky hůře, ale jak říkám, záleží na každém člověku. Se zrakem žádné problémy nemám a moje kamarádka také nemá. Jizvy jsem si mazala občas Bepanthenem plus. Děkuji a přeji brzké zahojení. :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Děkuji za odpověď. Je to asi individuální, každý to snáší jinak. Mě nejvíc vadí to zhoršení zraku a pozoruji, že jedno oko mám menší než druhé. Bohužel asi platí, že pacient "no name" má smůlu.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Korekce víček Plzeň

Dne 20.7.2018 jsem podstoupila korekci horních víček na klinice Aesthgery v Plzni. Jsem velice spokojená nejen s výsledkem zákroku, ale i s celkovým přístupem celého personálu. Tímto bych chtěla poděkovat velmi příjemné a profesionální p. doktorce...

Číst dál
Absolutní spokojenost na klinice Medicom
Krásné prostředí kliniky Medicom v Brně na Viniční. Při každé návštěvě příjemný a milý personál, od pana doktora vše předem vysvětleno. Zákrok nebyl vůbec bolestivý, Pan doktor je super a odvedl perfektní práci. Jsem moc spokojená.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.