Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

2. 1. 2019 · Aktualizováno: 7. 10. 2023

Podrobná recenze operace křečových žil

Stojí to za to
Průměrná cena: 24.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Podrobná recenze operace křečových žil
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zákrok jsem podstoupila u MUDr. M. Pirkla před třemi měsíci. Při první návštěvě a vyšetření mi pan doktor navrhl několik možností léčby a vysvětlil průběh zákroku a následné hojení. Zákrok včetně celkové přípravy trval asi hodinu v pohodové atmosféře. Po operaci jsem neměla modřiny v oblasti vpichů ani žádné následné komplikace. Vstřebaly se i některé metličkové žilky. Před třiceti lety jsem podstoupila klasickou operaci na druhé noze. V porovnání s tím je tento zákrok bezbolestný a bez následných jizev po řezu. Podstatné pro mne bylo, že probíhá bez narkózy. Oceňuji profesionální a přátelský přístup.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Odstranění křečových žil MUDr. Bureš
Mám tři dny po zákroku, takže výsledek zatím nemohu posoudit. Moje dosavadní zkušenost - velmi milý pan doktor i sestřička, díky jejich přístupu byla doba zákroku příjemně strávená, bez bolesti, opravdu jsem se obávala zcela zbytečně.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.