Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

23. 7. 2019 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Odstranění křečových žil lepidlem + miniphlebectomia

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Odstranění křečových žil lepidlem + miniphlebectomia
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

U pana doktora Pirkla jsem podstoupila výše uvedený zákrok letos v dubnu, teď po kontrole 3 měsíce od zákroku jsem bez obtíží, s výrazným kosmetickým efektem. Pan doktor je jak výborný lékař, tak skvělý člověk, k metodě žilním lepidlem mě nijak nepřemlouval, měla jsem na výběr mezi touto moderní metodou nebo klasickou operací hrazenou pojišťovnou. Pro svoje pohodlí a hlavně kvůli možnosti operace bez narkózy, ambulantně, jsem zvolila metodu odstranění žilním lepidlem VariClose a rozhodně nelituji. Zákrok proběhl v příjemné atmosféře, skvělé souhře lékaře a sestřiček, pro mě byl absolutně nebolestivý. Pokud si můžete dovolit za tuto operaci zaplatit, rozhodně doporučuji. V listopadu mě čeká u pana doktora ještě "doladění" sklerotizací, takže doufám, že vše bude zase probíhat bez potíží a se skvělým výsledkem.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Operace žil, vypichování žil

Moje spokojenost je absolutní, neboť pan doktor Pirkl je naprostý profesionál, jeho praktický přístup, milé vystupování a snaha pomoci je opravdu neskutečná. Navrhne opravdu pro Vás vhodné řešení a nesnaží se z Vás vytáhnout za každou cenu peníze...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.