Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

20. 2. 2019 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Zvětšení prsou v GIA Clinic Prostějov

Stojí to za to

O lékaři

Prostějov
Hodnocení:
Zvětšení prsou v GIA Clinic Prostějov
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dlouho jsem přemýšlela nad zvětšením prsou. Měla jsem naprosto přesnou představu o tom, jak chci, aby vypadaly. Otázkou bylo, kterou kliniku zvolit. Všude jsem se dočítala o vyhlášených klinikách v Praze, ale jsem toho názoru, že i my v malém Olomouckém kraji máme výborné lékaře, a nemusíme cestovat tak daleko. Rozhodla jsem se pro Gia Clinic, a hned po první konzultaci s paní doktorkou Šilhánkovou mi bylo jasné, že jsem se rozhodla naprosto správně. Paní doktorka ihned pochopila, že jsem perfekcionista, a že to se mnou nebude jednoduché. Já byla naprosto přesvědčená, že paní doktorka Šilhánková naprosto splní moje přání, a také se tak stalo. Jsem naprosto nadšená z dokonalého výsledku a z opravdu neuvěřitelné péče paní doktorky i celého personálu, protože je opravdu málokde k vidění tak naprosto sehraný tým, kdy opravdu všichni od paní doktorky, přes sestřičky i s anesteziologem jsou nejen odborníci na svém místě, ale opravdu úžasní lidé, kteří do práce chodí s nadšením a chutí. Musím opravdu vyzdvihnout nadstandardní péči nejen na klinice, ale i po operaci. Jsem šťastná za své rozhodnutí, a paní doktorku Šilhánkovou mohu jen doporučit. Je to opravdový profesionál, vynikající chirurg, ale i neobyčejný člověk, který svou práci dělá s nadšením a citem. Určitě to není můj poslední zákrok na Gia Clinic, a všem doporučuji tuto moderně vybavenou kliniku. Jediné co mi zatím uniká je, kam paní doktorka i sestřičky schovávají svá křídla, protože na Gia Clinic pracují opravdoví andělé!

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Augmentace po dětech

Mám rok a půl po augmentaci a pořád se na svoje prsa nemůžu vynadívat. Po odkojení dvou dcer mi nezůstala vůbec žádná prsa a ve svých 31 letech jsem se jen těžko smiřovala s tím, že se budu pořád jen schovávat za volné košile a trička. Vzít...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.