Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

22. 2. 2019 · Aktualizováno: 27. 9. 2023

Recenze zmenšení prsou MUDr. Schwarzmannová

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Recenze zmenšení prsou MUDr. Schwarzmannová
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Opravdu obrovský DÍK paní doktorce Schwarzmannové !!! Dlouho jsem váhala s operací a až velké bolesti zad mě donutily. Teď trochu lituji, že jsem to neudělala dříve. Nejen, že bolesti ustoupily, ale navíc mohu sportovat pouze s jednou sportovní podprsenkou (dříve mi nestačily dvě ). Paní doktorka je opravdu profesionál, navíc velmi milá a pozitivní. Jizvy se také krásně zahojily a po půl roce nejsou téměř vidět. Ještě bych ráda pochválila celý personál Kliniky plastické chirurgie FNKV , který je rovněž profesionální a přátelský i příjemné prostředí kliniky. Moc Vám všem děkuji a kdyby cokoliv, vím, kam půjdu.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Redukční mammaplastika

Měla jsem velké problémy se zády, a za poslední 8 roků se mě moc zvětšily prsa. Po dlouhém váháni jsem se rozhodla pro zákrok na zmenšení prsou ( 90FF). Vybrala jsem kliniku SANUS, libila se mně recenze jedné pacientky - Zmenšeni prsou jako...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.