Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

1. 7. 2020 · Aktualizováno: 19. 9. 2023

Modelace prsou včetně redukce, plastika horních víček - recenze

Stojí to za to
Průměrná cena: 83.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Modelace prsou včetně redukce, plastika horních víček - recenze
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den, chtěla bych moc poděkovat MUDr. Pachmanovi za vynikající práci. Pan doktor mi provedl v květnu tohoto roku operaci horních víček a hlavně redukci prsů o několik čísel. Po zmenšení prsů se mě neskutečně ulevilo, jak po fyzické tak především po psychické stránce. Jsem z nových prsů nadšená. Splnil se mi životní sen, nyní jsem necelé 2 měsíce po operaci. Hojení probíhá skvěle, jizvy blednou, výsledek je fantastický. Já Vám za to všechno pane doktore moc a moc děkuji. Chválím Vás všem, kdo si mé proměny všiml a vřele Vás doporučuji dál. Samozřejmě nesmím zapomenout na celý skvělý personál kliniky Medicom (recepční, sestřičky). Byla jsem u Vás maximálně spokojená a ještě jednou děkuji za vynikající práci a přístup. Vaše spokojená klientka IG

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Naprostá spokojenost (MUDr. Kloud)
Naprostá spokojenost. Jak je pan MUDr. Kloud výborný jsem si ještě více uvědomila při porovnání mých zkušeností a zkušeností mých známých s jinými lékaři. Je tak dobrý, že si na něj musíte počkat, ale stojí to za to. Doporučuji na 100%!

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.