Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

31. 3. 2019 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Recenze 7 týdnů po augmentaci prsou

Stojí to za to
Průměrná cena: 68.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Recenze 7 týdnů po augmentaci prsou
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dnes je to na den 7 týdnů, kdy jsem podstoupila augmentaci na klinice Sanus v Hradci Králové u pana doktora MUDr. Roberta Čápa, Ph.D. Kliniku i pana doktora můžu vřele doporučit. Co se týká implantátů, pročetla jsem asi milion diskuzí a článků na netu a rozhodovala jsem se mezi Mentorem a Motivou. Po první konzultaci u pana doktora jsme se dohodli na Mentoru, protože klinika přednostně nabízí tuto značku. Nicméně jsem hledala informace dál a kontaktovala slečnu Katku Hubálkovou přímo z Motivy, která ví o augmentaci snad vše od A-Z a kterou můžu taktéž vřele doporučit. Po rozhovoru s ní jsem si zašla ještě na jednu konzultaci a poprosila pana doktora, aby mi ukázal a řekl víc o impl. Motiva. Jakmile jsem je držela v ruce, měla jsem jasno. Perfektně měkké a poddajné, zároveň úžasné zdrav. výsledky. Už dva měsíce jsem hrdou majitelkou impl. Motiva ergonomix 360 ml, demi profil, které mi z ničeho vytvořily naprosto úžasná a přirozená Céčka.

1

Komentář (1)

Dobrý den, máte implantáty vložené pod sval nebo pod žlázu?<br />
Děkuji
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Pro zákrok jsem se rozhodla okamžitě
Navštívila jsem paní doktorku Toriskovou na Formi clinic na konzultaci. Paní doktorka byla velice milá a vše mi podrobně vysvětlila a i klinika na mě působila velice dobře, že jsem se pro zákrok okamžitě rozhodla.
Přístup doktorky byl perfektní

Zákrok jsem postoupila v srpnu po měsíčním plánování. Přístup paní doktorky byl perfektní a zákrok taktéž.Zákrok byl trochu neprijemny,ale nic co by se nedalo vydržet a hlavni bylo,ze me nic nebolelo.Během zvětšování jsem se mohla chodit divát...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.