Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

15. 5. 2019 · Aktualizováno: 29. 8. 2023

Operace křečové žíly na noze

Stojí to za to

Hodnocení od alen6174138:

Operace křečové žíly na noze

Pan MUDr.Pirkl je neskutečně vynikající odborník, úžasný člověk a jsem nesmírně ráda, že jsem se svěřila do rukou právě jemu. Po konzultaci mi doporučil klasickou operaci křečové žíly a jsem ráda, že jsem se na to dala i když jsem původně chtěla jinou metodu. Operace proběhla bez problémů, ranky už nejsou ani vidět- vše provedeno s maximální odborností a citlivostí a to ani nemluvím o krásném lidském přístupu který pan doktor Pirkl k pacientům má. Jsem nesmírně ráda že jsem našla odborníka a člověka v jedné osobě.

0

Komentářů (0)

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Pocit bolavých nohou

Chcem sa touto cestou podakovat celemu personalu klinliky YES VISAGE na Prahe 5 pocnuc recepciou a celemu zdravotnickemu personalu a zvlast MuDr. Petrovi Balazovi za perfektne odvedenu pracu a vysoko profesionalny pristup k pacientovi.Uz nemam...

Číst dál
Milý přístup na klinice žilní chirurgie
Zákrok jsem podstoupila v lednu u pana doktora Žižlavského a byla/jsem moc spokojena s vlídným a milým přístupem všech na klinice. Pan doktor mi všechno náležitě vysvětlil a vlastní zákrok byl rychlý a nebolestivý.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.