Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

18. 4. 2017 · Aktualizováno: 25. 9. 2023

Labioplastika v lokální anestezii (MUDr. Vrbický)

Stojí to za to
Průměrná cena: 15.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Labioplastika v lokální anestezii
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Pan doktor je velmi zkušený plastický chirurg, příjemně se s ním jedná. Taktéž sestřička je moc příjemná, zákrok jsem absolvovala v lokální anestezii a během něj semnou mile konverzovala. Je to teprve pár dní ale už nyní vše vypadá velmi dobře a hlavně naprosto přirozeně. Pokud budu někdy v budoucnu zase potřebovat něco upravit, půjdu určitě k panu Vrbickému.

2

Komentáře (2)

Dobrý den, děkuji za hodnocení. Jak jste se s doktorem domluvili na Vaší představě? Předce je to dost intimní záležitost :) Jak probíhá hojení?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, na tom jak bych chtela aby to vypadalo jsme se domluvili na úvodní schůzce, pan doktor se ptal co mě k operaci vede a potom mne prohlédl. Myslela jsem ze se operace provádí tak ze se labia "seříznou" nicméně pan doktor mi vysvětlil ze to nevypadá přirozeně. Operaci u mě chtěl provést tak, ze na stranách labií vyřízne takové okénko které potom sesije k sobě a labia se tím zkrátí (omlouvám se za laický popis ale takto mi to vysvětlil). Musím říct ze díky tomu není poznat ze jsem byla na plastice. Na tom všem byl nejhorší můj strach, z operace, hojení. Zpětné musím říct ze nebyl důvod, trochu nepříjemná byla injekce s anestezií. Po operaci jsem nakonec odjela domů MHD (bála jsem se posadit v taxíku :-). První den jsem doma ležela ale další dny jsem už neměla skoro možnost , mám dvouleté dítě. Cca týden jsem měla trochu otok a občas si vzala Ibalgin, oplachovala Rosalginem ve spreji.. Ale není to nic co by se nedalo přežít a vypadá to proste skvěle, jestli váháte, objednejte se na konzultaci a uvidíte, pan doktor vám vše vysvětlí.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Modelace genitálu/ labioplastika

Tento “problém mě trápil cca od 17ti let. Nikdy jsem neměla problém s partnerem, ale šlo o můj pocit a pohodlí. Operaci jsem dlouho odkládala, protože jsem se bála a nedokázala si představit, že mi někdo bude řezat do tak citlivého místa. Nakonec...

Číst dál
Pohodová labioplastika

Včera jsem podstoupila labioplastiku v místním umrtvení u paní doktorky Šilhánkové a jsem nadšená. Přístup paní doktorky i sestřiček moc milý a vstřícný, krásná klinika. Během zákroku mi paní doktorka vše vysvětlovala, co se bude dít, to mě...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.