Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

30. 6. 2019 · Aktualizováno: 26. 9. 2023

Ruka dítěte poškozená vývojovou vadou je nyní v pořádku, děkujeme

Stojí to za to

O lékaři

MUDr. Ludmila Fialová
2 adresy v Liberecký kraj, Praha (kraj)...
Hodnocení:
Ruka dítěte poškozená vývojovou vadou je nyní v pořádku, děkujeme
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den, u dcery jsme v 6měsíci zjistili pseudocystu na levé hemisféře, tudíž došlo k celkovému oslabení pravé strany těla. Nejvíce byl zasáhnutá pravá ruka, kde se v zápěstí vytvořil ohyb "labutí krk" a prsty byly tak tenké, že do nich něco uchopit bylo zcela nemožné. Dostali jsme se do péče paní doktorky Fialové, která nám svým přístupem na první konzultaci dala ihned naději na jak nápravu ohnutí zápěstí a následně i zesílení prstů. Dcera podstoupila dva zákroky první v 11-ti letech kde bylo napraveno zápěstí, po půl roce již byĺo vidět,že ruka je zcela srovnaná, jizvy úplně nepatrné, takže po kosmetické stránce nebylo vůbec poznat, že by ruka byla jakkoliv poškozena vývojovou vadou. Po ročním odstupu proběhl zákrok s prsty. Nyní jsme 4 měsíce po operaci, dcera uchopí do dlaně předměty, udrží např. kornout se zmrzlinou a všechny tyto "malé záležitosti" ji velice pomáhají v běžném životě, nehledě na pozvednutí sebevědomí jinak hezké a chytré slečny. Děkuji moc paní doktorko..

1

Komentář (1)

Dobry den syn ma taky ohnutou ruky jako labuti krk narodil se my tak je mu 5 mes docela mam.strach z operace?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Tři operace dlaně a mohu zase sportovat

Po dvou operacích dlaně ve Frýdecké memocnici,kdy došlo k sydromu odvápnění a po následné bolestivé každodenní rehabilitaci,trvalo skoro jeden rok ,kdy jsem se dostal do normálního stavu.Dle lékařů se to stává.Měl jsem asi dva krát smůlu. Jelikož...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.