Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

26. 2. 2018 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

Přenos prstů na ruce

Stojí to za to

O lékaři

MUDr. Tomáš Kempný Ph.D.
2 adresy v Moravskoslezský kraj, Olomoucký kraj...
Hodnocení:
Přenos prstů na ruce
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den jmenuji se Eliška a 4.11.2013 mi pan doktor a hlavně moc příjemný člověk Tomáš Kempný operoval po úraze pravou ruku.Byl to přenos prstu z nohou na ruku operace proběhla v Brně Bohunicích a ještě těsně před uspáním jsme diskutovali jaké je mé přání jak by to mělo vypadat, jestli jsem nezměnila plán.Vše proběhlo v pořádku a po 12 hodinách jsem měla zase prsty na ruce \"HURÁ\".Péče lékařů sestřiček 100%. Jak já se té operace bála a jestli dělám dobře . Rozhodla jsem správně .Po zahojení a následné kontrole jsme se dohodli na kosmetické upravě ruky,ale vymyslela jsem že budu mít miminko a pan doktor mi napsal, až porodím a odkojím tak, ať zavolám a domluvíme se co dál.A uběhli 4 roky a já po předchozí domluvě jela na kosmetickou úpravu ruky do FN Ostrava 11.01.2018.A zase péče doktoru a sestřiček 100% .Po příjezdu mi můj syn (15 let)řekl, že to vypadá moc pěkně a to potěší.Já jsem moc spokojená jak s prací tak i s přístupem pana doktora cítila jsem z něj pohodu a že ví co dělá a rád. Přiložila jsem foto na startu (před operací )a cíl (konečná úprava no tedy do té doby, než pan doktor vymyslí nějaký další vylepšení)S rukou mohu dělat s menším omezením takřka vše psát, krájet nožem, štípat dříví, vozit kolečko s hnojem :-) a dál pracovat jako kuchařka ve školce kde jsem si úraz udělala. Moc děkuji pane doktore Tomáši Kempný

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Velmi spokojená, doporučuji
Byla jsem na operaci ramena a jsem velmi spokojena příjemný personál,lékaři,sestřičky a to nejen na operačním oddělení,ale i na ambulancích,vše ochotně vysvětlí,poradí,vřele doporučuji. 
Poděkování
Zlaté ruce pana prof.Veselého napravily to,co zanedbali lékaři nemocnice.Jeho zásluhou bude moje pravá ruka brzy zcela funkční a nebude jevit známky předchozího úrazu. Pane profesore,děkuji. Pavla K.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.