Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

29. 12. 2019 · Aktualizováno: 4. 10. 2023

Přirozeně vypadající pevná prsa

Stojí to za to
Průměrná cena: 80.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Přirozeně vypadající pevná prsa
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Po různých dietách a následném kojení dostala má prsa pořádně zabrat. Oslovila jsem tedy plastického chirurga, abych si udělala názor na možnou operaci a vše důkladně prokonzultovala. Jaké bylo mé překvapení, jak se různí lékaři, operační postupy a celkové názory lišily. Jeden mi chtěl udělat pouze modelaci, přičemž nebyl schopen mi ani ukázat podobnou klientku a následný výsledek, avšak odcházela bych prý s většími jedničkami. Operaci dohromady s augmentací zavrhoval, má prý jít nadvakrát. Tj. dvě operace, dvě narkózy, dvě rekonvalescence... Jiného operatéra zas nezajímala fakta a prý, co si vyberu, to udělá. Zájem o klientku nulový. Další by mi modeloval prsa s jizvou do tvaru kotvy, kde bych byla samá jizva... Celá zmatená z různých postupů jsem se na doporučení dostala k MUDr. Al Awovi do Yes Visage, z jehož přístupu a jednání jsem byla doslova unešená. Nejen, že jsme si naprosto lidsky sedli, což je dle mého názoru velice důležité, ale po konzultaci mi pan doktor přesvědčil, že je coby odborník opravdu jiná liga. Zajímá se, zda sportujete a jak konkrétně, zda plánujete děti, vysvětlí rozdíl mezi implantáty a to nejen z estetického hlediska, zdůrazní klady i zápory operace a celkově vám věnuje maximální péči. Odpovědi na všemožné otázky a fotografie podobných klientek pro věrohodné srovnání je samozřejmostí. Mým přáním byla přirozená prsa odpovídající mé postavě. Toto mi pan doktor Al Awa stoprocentně splnil. Netoužila jsem po prvoplánovitě napěchovaném dekoltu, kde každý na první dobrou pozná, že mám implantáty. Zároveň jsem kolem sebe viděla nespočet dam s umělými prsy a opravdu ne všechny se dle mého názoru povedly. Co se týče operace, čekala jsem, že pokud jdu na modelaci + implantát pod sval, bude to neskutečně bolet. A ano, den po operaci byl srovnatelný s porodem, ale následující dny bolest tak neuvěřitelně rychle ustupovala, že jsem již 3.den po operaci šla na 6km procházku a další dny již nepotřebovala tlumící léky. Toto mi mile překvapilo, avšak chápu, že každý má práh bolesti jinde. Po 6. týdenní rekonvalescenci jsem opět v běžném režimu a prsa si nemůžu vynachválit :-)

2

Komentáře (2)

Dobrý den,<br />
napíšete prosím jaký postup byl nakonec zvolen? Velikost implantátů a místo kudy proběhlo vložení bez modelace?<br />
Děkuji Lenda
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Krásný den,<br />
jak jsem již psala, jednalo se o augmentaci společně s modelací. Tím, že pokles nebyl rapidní, bylo možno implantát polytech 320ml vložit pod sval pouze otvorem kolem dvorce, kde se zároveň provedla i modelace.<br />
<br />
S pozdravem L.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.