Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

29. 12. 2019 · Aktualizováno: 26. 9. 2023

24 let, 2 děti, 3 roky kojení a jedny nový prsa k tomu!

Stojí to za to

O lékaři

Praha
Hodnocení:
24 let, 2 děti, 3 roky kojení a jedny nový prsa k tomu!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Netušila jsem, kolik udělá jedna operace s mým sebevědomím. Najednou se nestydím sama před sebou nahá, nevyhýbám se zrcadlu, na plavky se těším a push-upky už jsou minulost. A ten pocit ženskosti? Ten je k nezaplacení. Kliniku Aesthevita doporučuji všemi deseti. Přístup všech zaměstnanců byl neuvěřitelně profesionální. Všichni byli milí, ochotní a vstřícní. Nechybělo mi vůbec nic ?. Pan doktor Pilka odvedl neuvěřitelnou práci. Naprosto předčil mé očekávání a s výsledkem jsem opravdu moc spokojená. Nenadarmo je to vyhledávaný lékař s výbornou reputací. Co se implantátů týče, tak značka Motiva byla jasnou volbou. Zvolili jsme typ Ergonomix, jednak pro jejich přirozený vzhled, ale hlavně mě přesvědčily velmi pozitivní ohlasy klientek. V neposlední řadě bych vám ještě doporučila kompresní podprsenky z eshopu 'pooperacnipradlo' . Nádherně sedí a materiál je opravdu příjemný. Pokud nad operací váháte, jděte do toho!

15.11.2021 uběhly přesně dva roky od mojí operace v Aesthevita Clinic u pana doktora Pilky a já jsem stále neskutečně šťastná, že jsem augmentaci prsou podstoupila. S výsledkem jsem více než spokojená. Moje prsa jsou krásná! Během těch dvou let si postupně "sedla" a vypadají úplně přirozeně, za což velký dík patří jednak šikovným rukám pana doktora, ale také implantátům Motiva ERGONOMIX. Mám full profil, vel. 375 a 400 ml - rozdílnou velikostí implantátů se povedlo krásně srovnat lehkou vrozenou asymetrii prsou, kterou jsem měla. Pan doktor Pilka je opravdu odborník na svém místě. Byl velmi milý, profesionální, od prvního setkání si získal moji důvěru. S odstupem času musím říct, že operace prsou v Aesthevita clinic bylo jedno z nejlepších rozhodnutí mého života! Ještě jednou moc děkuji panu doktorovi i celému personálu kliniky.

2

Komentáře (2)

❤️
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Wauuuu!!! Vypadáte božsky!! Nemůžu uvěřit, že jste po 2 dětech a prsa jsou TOP! Kolik ml máte??
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.