Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

13. 1. 2020 · Aktualizováno: 22. 9. 2023

Zmenšení prsou z G/H na D

Stojí to za to
Průměrná cena: 58.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Zmenšení prsou z G/H na D
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Moc děkuji paní doktorce Šormové a celému kolektivu za profesionální a citlivý přístup. V listopadu 2019 jsem podstoupila zmenšení a modelaci prsou, z vel.G/ H- mám krásná pevná D s dokonalými dvorci, jizvy krásné ,tenké a věřím, že zanedlouho budou neznatelné. Jsem nadšená a vřele paní doktoru doporučuji. Lituji pouze toho, že jsem díky strachu nepodstoupila operaci dříve. Jsem pouze dva měsíce po operaci a po dnešní kontrole (která mimochodem byla poslední) musím usoudit, že jsem nemohla vybrat lépe kliniku.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Nepovedený prsní dvorec

byla jsem na operaci v roce 2011 a nejsem spokojená. Vznikly problémy,ale to se může stát. Při poslední třetí operaci mi dělali nový dvorec, který se vůbec nepovedl. Jsem ve středních letech a není to pro mě jednoduché s tím žít. Operoval mě...

Číst dál
Zmenšení prsou MUDr. Zakout Ostrava
Jsem měsíc po operaci a jsem velice spokojená.MUDr.Zakout má zlaté ruce.Chtěla bych mu moc poděkovat,také sestřičkám a celému personálu za skvělou péči.Kliniku všem kteří ještě váháte mohu vřele doporučit.Jana
Doporučuji Dr. Hošek, zmenšení poprsí
Doporučuji pan Dr.Hosek velmi přátelský a usměvavý.puvodne jsem šla na konzultaci k panu primáři ale osud mi zaval do cesty pana Hoška a nelituji .sanatorium v Hradci je velmi příjemné prostředí a personál taky úžasný .

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.