Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

5. 2. 2018 · Aktualizováno: 15. 8. 2023

Týden po zmenšení prsů

Stojí to za to

O lékaři

MUDr. Svatopluk Svoboda
2 adresy v Praha (kraj), Středočeský kraj...
Hodnocení:
Týden po zmenšení prsů
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Jsem týden po náročném chirurgickém výkonu zmenšení prsů. Přes obavy z bolesti jsem se rozhodla pro zkušeného pana doktora Svobodu a jsem spokojena. Čekala jsem daleko větší bolesti, ale musím uznat, že díky profesionálnímu výkonu a následné péči pana doktora, paní ředitelky Vaňkové a jejich týmu se cítím dobře už od prvních chvil po operaci. Rozhodně doporučuji rodinné prostředí 1. kolínského sanatoria.

2

Komentáře (2)

Dobry den,take chci podstoupit modelaci s mensi redukci a hledam sikovneho plastickaho chirurga,muzete mi napsat,kolik Vas operace stala?Dekuji za info.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Když jsem spočítala všechny výdaje včetně podprsenek a Wobenzymu na podporu hojení, tak jsem došla na 60 tisíc. Je třeba se na to dívat jako na investici, kterou vám nikdo nevezme.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Redukce - zmenšení prsů, Chotoviny

Před zákrokem jsem si vyhledala recenze na zařízení a zvažovala jsem, kterou kliniku navštívit a kde svůj problém konzultovat. Důvodem byla rodinná anamnéza, bolest zad, ale i estetické hledisko zákroku. Pan doktor mi vše vysvětlit, doporučil...

Číst dál
Zmenšení prsou - skvělý výsledek
Veliký obdiv a poděkování za perfektně odvedenou práci na mojí operaci zmenšení prsou. Poděkování platí i pro operační tým pod vedením pana doktora Procházky. Mohu jen vřele doporučit. Věra 

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.