Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

4. 2. 2020 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

Anatom prsní implantáty 330ml střední profil - foto

Stojí to za to

O lékaři

4 adresy v Praha (kraj), Zlínský kraj...
Hodnocení:
Anatom prsní implantáty 330ml střední profil - foto
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Neměla jsem jasno kterého lékaře bych si měla vybrat. Pan doktor Chorvát mi byl přidělen.?. Abych měla konzultaci co nejdříve. Vše jsem nechala na intiuci a že se po konzultaci rozhodnu... NEBYLO CO ŘEŠIT. Po první návštěvě v Premiér Clinic a setkáním s panem doktorem jsme dohodli termín operace.. Nechala jsem vše v rukou pana dr a plně dala na jeho rozhodnutí a doporučení ve výběru implantátů.. velikost atd....Byla jsem moc spokojena...a jsem. Lituji že jsem se nerozhodla dříve. Ale v takovém případě bych neměla zřejmě štěstí na MUDr. Martina Chorváta.

6

Komentářů (6)

Mate nadherna prsa,opravdu povedena prace pana doktora. Muzu jen zavidet?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Moc děkuji.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Krásný výsledek ! Někdy je asi lepší spolehnout se opravdu na vlastní intuici:-) přesto se optám, jak dlouho jsi o operaci, značce, velikostech atd. přemýšlela ? Nosilas to dlouho v hlavě ?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Jsem přes 4.mesice,vse proběhlo nad ne očekávání v pořádku, bolest těsně po která se dá vydržet,prezit stav po operaci těsně 3-4 hodinky a pak už ok a rekonvalescence dobrá, fungovala jsem zpět v normální režimu ale opatrně rychle. Mám 3 děti.. Je mi 38 let, 168 cm, 65kg. Už po dvou dětech jsem v hlavě nosila. A intenzivně poslední 3 roky., jedině co jsem věděla,te chci co nejméně ml a přirozené. Pan doktor me odhadl poprvé na 400ml..to jsem odmítla.... A ve finále po měření a společně dohodě 330ml. Osahala jsem si asi 5 značek implantátů... Nechala jsem opravdu na panu dr. Na co mě odhadl a doporučil... Je pravda že mám ty nejdražší.. Ale v této záležitosti.. Není co řešit.. Je to veliký zásah do těla...a chtěla jsem kvalitu. Mám Mentor. Pod sval. Mám i modelaz prsních dvorcu. Měla jsem každý jiný. A opravdu se vše povedlo. I jizvy jsou krásné. Jak kolem dvorcu. Tak pod prsem. Kudy se vložil implantát. Už i cvičím 3x týdne. Pan doktor je opravdu moc šikovný.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
MisaDup, díky za sdílení zkušeností i fotek, je dobře, že to sem takhle píšeš..i to, že jsi si osahala aspoň 5 značek a nechala jsi vše ve finále na panu doktorovi. Co se týče ceny - není co řešit. Cena těchto implantátů vypovídá mimo jiné o tom, nakolik si jejich výrobci dali práci s výzkumem a vývojem a také s důkladným testováním. Implantáty Mentor patří k nejpoužívanějším implantátům vůbec, a to celosvětově, takže myslím, že výběr této značky byl ten nejlepší. Díky za sdílení a ať se daří !
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Vypadají božsky. Když už se bavíte o ceně, na kolik Vás prsa prosím přišla? Moc díky a užívejte.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Jizvy pod dvorci jsou perfektní
Pan doktor Kulhánek je vstřícný , šikovný a vyzařoval z něj klid , což svědčí o tom ,že ví , co děla a i já v jeho rukách jsem byla klidná . Prsa mám krásná a jizvy pod dvorci perfektní . Vřele doporučuji

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.