Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

28. 11. 2019 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Zvětšení prsou - 300ml pod sval, měkká a přirozená prsa

Stojí to za to
Průměrná cena: 65.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Zvětšení prsou - 300ml pod sval, měkká a přirozená prsa
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Nyní jsem 2 měsíce po operaci. Zvolené implantáty Motiva Ergonomické demiprofil 300ml pod sval, jelikož jsem chtěla přirozená prsa, což se povedlo. Okolí tvrdí, že by nepoznali že je nemám od jakživa. Prsa jsou měkká, nemám žádná necitlivá místa, pouze bradavky jsou ještě citlivější. Z počátku byla nateklá, ale čím déle jsem od operace, tím jsou přirozenější. S velikostí jsem také spokojená. Možná mám jen větší mezeru mezi prsy něž bych si přála, ale s tím se asi nedá nic moc dělat. S přístupem pana doktora jsem byla spokojená, snažil se vyhovět mým představám. Klinika byla také v pořádku, jen strava byla taková klasicky nemocniční, ale sestřičky jsou ochotné. Po operaci jsem neměla žádné komplikace a hnojení bylo také v pořádku. Nyní začínám pomalu cvičit a necítím problém, jen prudké pohyby a velké váhy jsou ještě nepříjemné. Operace rozhodně nelituji, zavedla mi sebevědomí a přítel je také spokojený, i když byl z počátku trochu proti.

3

Komentáře (3)

Dobrý den, kdy jste byla na konzultaci a jak dlouho jste čekala na termín operace? Děkuji za odpověď
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahojda, nezdá se mi, že byste je měla hodně od sebe. Navíc v podprsence Vám dělají krásný žlábek. Chtěla jsem se zeptat za jak dlouho od operace jste začala naplno cvičit? Díky moc
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj, naplno asi po 3 měsících. Pořídila jsem si opravdu hodně pevnou sportovní podprsenku. Po běhu byla prsa ještě trochu citlivá a plavání také jen opatrně, ostatní mi nedělalo problém.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
MUDr. Lubor Mrňa Zvětšení Prsou

Dobrý den , nikdy jsem recenze nepsala ale mě samotné recenze a také foto před a po strašně pomohly při myšlence nechat si zvětšit prsa tak jsem se rozhodla že recenzi napíši a sdělím vám svůj příběh. Začnu tedy od začátku. Při myšlence nechat...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.