Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

16. 2. 2020 · Aktualizováno: 4. 10. 2023

Redukce a modelace prsu - měsíc po operaci bez problému

Stojí to za to
Průměrná cena: 55.500 Kč

O lékaři

4 adresy v Praha (kraj), Zlínský kraj...
Hodnocení:
Redukce a modelace prsu - měsíc po operaci bez problému
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

O zmenšení prsou jsem snila už delší dobu, ne jen kvůli zdravotním problémům, ale také kvůli psychice. Dlouho jsem hledala toho správného operatéra (četla recenze, koukala na výsledné práce a zkušenosti), až jsem narazila na pana doktora Martina Chorváta. Na konzultacích mi pan doktor vše podrobně vysvětlil (přesně mi ukázal, kudy povedou řezy, popsal mi, jak bude operace probíhat včetně pooperační péče). Profesionalita je u pana doktora na prvním místě. Svým jednáním mě uklidnil a ujistil, že jsem ve správných rukou a že dělám správné rozhodnutí. Po první konzultaci ze mě opadla veškerá nervozita. První termín operace jsem měla stanovený na 6.12. 2019, ten byl ovšem zrušen z důvodu vysoké teploty a následné nemoci. Po mém uzdravení mi pan doktor stanovil nový termín na 17.1. 2020. Pro tento zákrok jsem zvolila Premier Clinic a ničeho nelituji! Takto profesionální a ochotný personál jen tak někde nenajdete. Operace trvala cca 1,5-2 hodiny a to v celkové anestezii. Drény mi byly druhý den odejmuty. Sestra mi poté prsa vydezinfikovala, na sešitá místa vložila gázy a nandala mi kompresní prádlo, které musím nosit nonstop po dobu 8 týdnů (to ovšem na těle není díky příjemnému materiálu vůbec cítit). Doma jsem si poté prsa dezinfikovala a měnila gázy. K tomu jsem užívala antibiotika po dobu 7 dnů, společně s léky proti otokům (Aescin). Samozřejmě jsem docházela na pravidelné kontroly, ale kdykoliv se mi něco nezdálo, mohla jsem pana doktora kontaktovat a on mi ochotně pomohl. Sprchovat jsem se začala až po čtvrtém dnu od operace. První dva dny raději jen vodou a poté už s mýdlem. Dnes je to 25 dní od operace a já už absolvovala let letadlem a ples, na kterém jsem se v ničem neomezovala! Vše se mi bez problému hojí, prsa jsou měkká nebolestivá a bradavky citlivé. Tímto chci poděkovat celému týmu Premier Clinic, ale především vděčím panu doktoru Martinovi Chorvátovi, protože lépe jsem si určitě vybrat nemohla. Děkuji za vaši profesionalitu, lidskost a ochotu.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Zmenšení prsou - skvělý výsledek
Veliký obdiv a poděkování za perfektně odvedenou práci na mojí operaci zmenšení prsou. Poděkování platí i pro operační tým pod vedením pana doktora Procházky. Mohu jen vřele doporučit. Věra 

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.