Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

26. 2. 2020 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Pozitivní recenze - Žilní lepidlo

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Pozitivní recenze - Žilní lepidlo
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Klient z Vysočiny (Chotěboř) se přidává s pozitivní recenzí služeb pana doktora Pirkla. Absolvoval jsem u něho zákrok na LDK, při němž bylo použito žilní lepidlo Variclose. Pak doktor mě dopředu informoval o všem nezbytném a konzultoval se mnou i stav po zákroku. Vracel jsem se na pravidlené prohlídky. Pan doktor neváhal znovu použít další opatření (pěnová sklerotizace; vše v původní ceně) ve chvíli, kdy nebyl se stavem po zákroku stoprocetně spokojený. Jsem spokojený se vštřicným přístupem pana doktora i spolupracující sestry. Děkuji za všechny služby.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Úžasné a velká spokojenost
Dovoluji si Vám všem , kteří budete o tomto zákroku uvažovat vřele doporučit.. Operace takřka bezbolestná, rekonvalescence velmi krátká...Výsledek úžasný... velmi profesionální přístup ze strany lékaře i ošetřujícího jeho personálu..
Pocit bolavých nohou

Chcem sa touto cestou podakovat celemu personalu klinliky YES VISAGE na Prahe 5 pocnuc recepciou a celemu zdravotnickemu personalu a zvlast MuDr. Petrovi Balazovi za perfektne odvedenu pracu a vysoko profesionalny pristup k pacientovi.Uz nemam...

Číst dál
Recenze operace EACI

Už několik let jsem po operaci, která proběhla výborně. Od té doby chodím k panu doktorovi Šlaisovi na pravidelné roční konntroly. Vždy vstřícný, ochotný pan doktor . Kdyby byla možnost, dám mu těch zlatých hvězdiček 1x více. Děkuji Matoušek

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.