Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

19. 7. 2020 · Aktualizováno: 17. 9. 2023

Zvětšení prsou na klinice MEDICOM Clinic v Brně

Stojí to za to
Průměrná cena: 77.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Zítra to budou již tři měsíce, co jsem podstoupila zvětšení prsou na klinice MEDICOM Clinic v Brně. Kliniku jsem si vybrala na základě velmi kladných recenzí, krásného prostředí kliniky a také velkého množství informací o zákroku, které mi pomohlo v rozhodování. Jako svého operatéra jsem si zvolila pana doktora MUDr. Pachmana, který na mě udělal dojem již na základě perfektního hodnocení. Ani při osobní konzultaci jsem absolutně nelitovala výběru. Pan doktor je velmi příjemný člověk a jednoznačně profesionál ve svém oboru. Díky panu doktorovi jsem z operace měla čím dál menší strach a naprosto jsem mu důvěřovala. Byla jsem také velice spokojená s personálem kliniky, kde bylo o mě perfektně postaráno. Chtěla bych tak poděkovat celému týmu MEDICOM Clinic za bezkonkurenční servis, perfektní jednání a především panu doktorovi MUDr. Pachmanovi za nádherný dekolt, který předčil mé očekávání a splnil se mi tak můj sen!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zítra to budou již tři měsíce, co jsem podstoupila zvětšení prsou na klinice MEDICOM Clinic v Brně. Kliniku jsem si vybrala na základě velmi kladných recenzí, krásného prostředí kliniky a také velkého množství informací o zákroku, které mi pomohly v rozhodování. Jako svého operatéra jsem si zvolila pana doktora MUDr. Pachmana, který na mě udělal dojem již na základě perfektního hodnocení. Ani při osobní konzultaci jsem absolutně nelitovala výběru. Pan doktor je velmi příjemný člověk a jednoznačně profesionál ve svém oboru. Díky panu doktorovi jsem z operace měla čím dál menší strach a naprosto jsem mu důvěřovala. Byla jsem také velice spokojená s personálem kliniky, kde bylo o mě perfektně postaráno. Chtěla bych tak poděkovat celému týmu MEDICOM Clinic za bezkonkurenční servis, perfektní jednání a především panu doktorovi MUDr. Pachmanovi za nádherný dekolt, který předčil mé očekávání a splnil se mi tak můj sen!

1

Komentář (1)

Zdravím Natálie,
moc díky za doporučení pana doktora. Jakou značku, profil a velikost implantátu jste si vybrala?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Zvětšení prsou v Yes Visage Praha

Byla jsem na augmentaci prsou - zvětšení. Domluva i pohovor s panem doktorem byl výborný. Všechno mi bylo dobře vysvětleno. Na zákroku jsem byla v Praze, kde byli všichni opět moc milý a příjemní. Všechno bylo bez komplikací. za mě maximální...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.