Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

27. 4. 2020 · Aktualizováno: 6. 8. 2023

Přirozeně vypadající prsa a vyrovnání asymetrie

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Přirozeně vypadající prsa a vyrovnání asymetrie
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Pred 6 tydny jsem podstoupila augmentaci prsou u MUDr. Kmenta na klinice Esthe. Na pana doktora jsem dostala doporuceni od sve kamaradky a byla to vyborna volba! Moji predstavou byla prirozene vypadajici prsa, pranim bylo pouze vyplnit chybejici objem po tehotenstvi a kojeni a vyrovnat asymetrii. Na konzultaci jsme se s panem doktorem domluvili na anatomickych implantatech Mentor (cca 280 ml). Dva tydny pred operaci jsem mela moznost videt a osahat si prsa s implantáty Motiva Ergonomix a byla jsem strasne prekvapena, jak jsou mekka! Zacala jsem si rychle zjistovat co nejvice informaci a nakontaktovala jsem se na pani Katerinu z Motivy (timto bych ji chtela moc podekovat, jak mi vysla vzhledem k blizici se operaci casove vstric a udelala mi 3D scan). Konecne rozhodnuti o typu implantatu nakonec padlo az tesne pred operaci - kvuli mym obavam z mozne rotace anatomickeho implantatu a tvrdosti prsou jsem pozadala pana doktora o Ergonomixy. Velikost jsem nechala uplne na nem - vzhledem k me male postave a sirokemu hrudniku se nakonec rozhodl pro 215 a 230 ml pod zlazu. Operace i nasledna rekonvalescence probihaly naprosto bez problemu, nikdy bych neverila, ze budu hned po operaci a v nasledujicich dnech zcela bez bolesti! Fungovala jsem uplne normalne hned po propusteni z nemocnice. Uz tak po trech tydnech opadl otok, prsa zmekla a zacala se hybat. Nyni 6 tydnu po operaci jsou prsa krasne prirozena, vypadaji jako moje vlastní (tak to i vnimam!) a jizvy nejsou temer videt. Moc dekuji panu doktorovi, ze presne splnil moji predstavu a vytvoril mi krasna prsa, ze kterych mam radost nejen ja, ale i muj manzel.

2

Komentáře (2)

Ahoj, takže jsi nakonec šla do anatomických Motiva? A na kolik tě prosím operace vyšla cenově a jaký byl cenový rozdíl mezi mentorem a motivou? Moc děkuju
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahojda Helčo, tak to jste měla velké štěstí, že Vás nic nebolelo a mohla jste normálně fungovat. To bych taky chtěla. :) Nepřidala byste prosím fotku?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Operace víček a zvětšení prsou

Dobrý den, absolvovala jsem operaci horních a dolních očních víček a zároveň zvětšení prsou u pana doktora MUDr Svatopluka Svobody. Pan doktor má opravdu zlaté ruce, obě operace jsem byla bez bolestí a výsledek je úžasný. Moc panu doktorovi...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.