Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

27. 5. 2020 · Aktualizováno: 4. 10. 2023

Jak se hojí víčka po operaci - skvělý výsledek

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Jak se hojí víčka po operaci - skvělý výsledek
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Jsem moc rada, ze jsem se k operaci prinutila. Konecny vysledek je skvely, presne takovy, jaky jsem ocekavala ... a krom toho je pan Doc. Ondrej Mestak velmi prijemny a tak ten zakrok byl snesitelny. Jizvy skoro nebyly videt (nemaluju se, takze pro ty, kdo se bezne maluji, by nebyly znatelne vubec) a do 3 mesicu vybledly uplne, trosku jsem je citila asi 6 mesicu. Pokud zde mohu dat jednu radu, tech prvnich 10 dn, kdy mate stehy, je opravdu dulezite, abyste si davaly pozor na oblekani a svlekani, protoze se jizva muze rozevrit. Prvni tri dny jsou oci napuchle a clovek si to uvedomuje, pak ale otoky slezou a je snadne polevit v opatrnosti. Ja jsem si za to zatahla den pred vyndanim stehu, kdyz jsem se svlekala a jizva se trosku rozevrela. Dlouho jsem mela u vnejsiho koutku cervenou jizvicku, i pres to, ze jizva na zbytku vicka uz vybledla. Nakonec mi pomohla smes oleje s eterickymi oleji, takze nic neni poznat.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Všechny problémy s očima zmizely

Všem velmi děkuji za laskavý,citlivý a velmi profesionální přístup a precizně provedený výkon.Všechny problémy s očima zmizely a ještě mám krásná víčka. Velmi oceňuji též nádherné prostředí kliniky a také dostupné ceny výkonů. Refrakční centrum...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.