Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

9. 6. 2020 · Aktualizováno: 14. 6. 2023

Augmentace prsou a rtů

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Augmentace prsou i rtů
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Podstoupila jsem na klinice Esthe nekolik zakroku, vcetne augmentace prsou a augmentace rtu. Pan doktor vzdy velmi mile a ochotne zodpovedel vsechny me otazky, a to jak predoperacni tak pooperacni. Cely personal na klinice, vcetne sester a pana anestesiologia, byl pratelsky a profesionalni, nemuzu si na nic stezovat. S doporucenim pana doktora navic vse vypada hezky prirozene a s vysledkem jsem maximalne spokojena. Zakrok mel nepopsatelny efekt na moji psychickou spokojenost a pomohl mi ke zdravemu sebevedomi. Tak jeste jednou moc dekuji za vse a vsem kdo vahaji vrele doporucuji :-)

3

Komentáře (3)

Ahoj, takhle nějak asi to má být, díky operaci psychická spokojenost a zdravé sebevědomí:-) Jak dlouho seš po operaci ? A jaké implantáty sis nechala dát, kulaté nebo anatomické ?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj, ano to urcite :) operovana jsem byla v lete 2017 a mam anatomicke Mentory. Jsou super, prizpusobily se telu, nemuzu si na nic stezovat. Predtim jsem 8 let mela kulate implantaty a taky zadne problemy. Chtela jsem jit o par cisel vys, tak jsem se rozhodla pro anatomicke :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den Andreo, skvělé, že jste spokojená. Nepřidala byste prosím fotku? Taky bych chtěla Mentor. A jakou velikost máte?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.