Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

13. 7. 2020 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Aplikace mezonití + ošetření kyselinou hyaluronovou

Stojí to za to
Průměrná cena: 5.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Aplikace mezonití + ošetření kyselinou hyaluronovou
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Moje hodnocení zákroků je kladné. Paní doktorka svým osobním přístupem, odborností a zájmem řešit co nejoptimálněji mé požadavky, byl příkladný. Zatím nemohu posoudit výsledky, neboť jsem pouze 2 dny po zákrocích, ale věřím tomu, že pokud efekt nebude odpovídající, budeme jej řešit s paní doktorkou při následné návštěvě. Pevně věřím, že po měsíční kontrole budu moci vyjádřit jen pozitivní stanovisko.

1

Komentář (1)

dobry den
jsem po zakroku 8 dni musim rict ze sem se lekla pri pohledu do zrcadla hned po zakroku ale jiz ted jsou super vysledky hlavne pani doktorka uklidnila vysvetlila a jeji pristup je proste profesionalni.Muzu se zeptat jaky byl konecny vysledek u vas ? s pozdravem
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
50 let, mezonitě a velká změna
Po dlouhém rozmýšlení jsem se nakonec odhodlala k aplikaci mezonití v okolí očí. Musím říct, že výsledek splnil mé očekávání a byla jsem opravdu spokojená, takže bych tímto chtěla moc poděkovat paní doktorce Takácsové.
Aplikace mezonití v Praze
Jsem velmi spokojena s výsledkem aplikace Mezonití, a především s přístupem pana doktora Chorváta, který mi nejprve celý postup aplikace detailně vysvětlil a poté zákrok šetrně a pečlivě provedl. Pavla M.
Po pár dnech začal otok mizet

Jsem velmi spokojená jak s prací MUDr. Michaely Husté, tak s jejím přístupem, i milým přístupem sestřiček. Po aplikaci nití jsem měla několik dnů tvář nateklou, ale po pár dnech začal otok ustupovat. Po měsíci je výsledek opravdu skvělý! Lituji,...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.