Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

20. 10. 2014 · Aktualizováno: 15. 8. 2023

Výplně a mezonitě...

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Výplně a mezonitě...
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Chtěla bych touto cestou poděkovat paní doktorce Mileně Vojtíškové, jelikož se v její péči cítím velmi dobře. Ke všem mým problémům přistupuje naprosto skvělým profesionálním přístupem. Paní doktorka je velmi milá, vždy s úsměvem, s trpělivostí vše vysvětlí a hlavně výsledek zákroku je naprosto úžasný. Jedná se o zákroky v obličeji i na těle, kde mě to pomohlo nejen esteticky, ale i zdravotně. Doporučuji všem paní dr. Milenu Vojtíškovou.

1

Komentář (1)

Také jsem byla u Dr.M.Vojtíškové na mezonitích a jsem spokojená.Paní doktorka je šikovná,umí poradit,výsledek je pro mě důležitý.Mohu doporučit.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Líbí se mi přístup paní doktorky Havlové

Paní dokorka má velmi lidský a profesionální přístup. Líbí se mi dostatek času věnovaný pacientovi před zákrokem a zmínění případných rizik. Navíc provádí korekce s citem. S mezonitěmi jsem spokojená, jedinou chybu mají, že nevydrží na vždy...

Číst dál
Aplikace mezonití v Praze
Jsem velmi spokojena s výsledkem aplikace Mezonití, a především s přístupem pana doktora Chorváta, který mi nejprve celý postup aplikace detailně vysvětlil a poté zákrok šetrně a pečlivě provedl. Pavla M.
Navštěvuji Dermaestetik asi 10 let..

Navštěvuji Dermaestetik asi 10 let a to velmi ráda, mohu jen doporučit. Se zákroky jsem byla vždy spokojena a výsledný efekt byl mnohokrát nad mé očekávání. To i v tomto případě. Profesionalita,individuální a pozitivní přístup i skvělá péče...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.