Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

13. 7. 2020 · Aktualizováno: 11. 10. 2023

Chirurgické odstranění podbradku - fotky

Stojí to za to
Průměrná cena: 18.000 Kč

O lékaři

2 adresy v Jihomoravský kraj
Hodnocení:
Chirurgické odstranění podbradku - fotky
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Velmi spokojena, MUDr. Richter nedoporucil zakrok liposukci pro neefektivnost, ale odstraneni chirurgicky, vysledek byl patrny hned, 3 dny mensi otoky. Po mesici jizva temer nejde videt. Jsem velmi spokojena. Foto 14 dni po zakroku

8

Komentářů (8)

Dobrý den, chci Vás poprosit o bližší informaci k tomuto chirurgickému odstranění podbradku. Dr. Richtr je dobrý, ale podle vašeho fota před a po se mi zdá, že snad čaroval. Jak to udělal? Jak dlouhý byl řez a je jizva schovaná? Nebo je ve tvaru Z, kdy se takto kůže pod bradou odstraňuje? Skutečně jste byla oteklá jen mírně a 3 dny? Já mám pod krkem lalok téměř bez tuku a chci se ho zbavit. Na Arteclinic mi podle fotek doporučili chirurgický zákrok v lokální anestezii, kdy specialistou na tento problém je Dr. Richtr. Určitě je to zkušený a precizní chirurg a také dlouholetý neurochirurg, takže umí s kůží na hlavě. Rád bych však věděl něco blíž, co mohu očekávat, když do mé brady zatne skalpel? :-) Budu vděčný za jakoukoli informaci.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, řez vedu v ohybové rýze přímo pod bradou o délce asi 4,5-5 cm, poté preparuji tunel v podkoží směrem dolů dle potřeby. Nůžkami ostře odstraňuji tuk nad m. platysma, který se tím obnaží. Dle potřeby sešívám i mediální okraje m. platysma. Nakonec resekuji (uříznu) nadbytečnou kůži a šiji podkoží a kůži plastickým stehem. Je to metoda, která je má oproti liposukci jasný a jednoznačný efekt. Ovšem za cenu oné jizvy.
S pozdravem Patrik Richtr
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, ještě prosím, jaké je cenové rozpětí za tento zákrok v Arteclinic? Na Vašich stránkách není naceneny. Předem děkuji.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den chirurgické odstaranění stojí 25 000 Kč
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, děkuji za odpověď. Omlouvám se, že se Vás jako manažera dotazuji přes tento web, ale nemám na Vás přímý kontakt a na info mě sdělili, že ceny dosud nenacenenych výkonu určuje management. Vše jsem konzultoval v arte on-line a jednoznačně jsme dospěli k zaveru, že je třeba chirurgicke odstranění za dosud neznámou cenu. Tu jsem se dozvěděl až od Vas. Pokud tedy budu chtít absolvovat pro tento zakrok 230 km do Brna, potřebuji seriózně znát cenu se všemi poplatky (i skrytými), abych se před výkonem na stole nedozvěděl, že 25000 je cena orientační a cenu určuje chirurg podle sebe. A další poplatky k tomu jako anestezie, prášky, a nevím co ještě. Výsledná cena bude potom značně navýšena od ceny, kterou jste uvedla, že to "stojí" Můžete mi prosím potvrdit, že cena 25000 není cena od a případně sdělit seznam úkonů a všeho co je v této ceně nabízeno, to znamená stejně jako u ostatních zákroku, které máte detailně popsány na webu včetně ceny? Například anestetika, lepidlo, prádlo atd.? Nějak neverim, že by existoval nějaký chirurgicko-esteticky výkon za jednu neměnnou cenu. Mohu od Vas dostat odpověď na tyto otázky, abych se mohl rozhodnout, kterou kliniku vybrat i s ohledem na cenu? Kliniku si nevybíram samozřejmě podle marketingu, ale hlavne podle lekare a zázemí, cena je však také dost urcujici pri vyberu. Předem děkuji za odpověď.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den cena je 25 000 Kč
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, děkuji za upřesnění ceny, která je vyhovující. Znamená to, že 9. listopadu, pokud nenastane něco neočekávaného, se přesunu do Brna, kde mi pan Dr. Richtr definitivne odstraní lalok visící volně pod bradou. Samozřejmě se následně v rámci výsledku podelim o svůj příběh a cestě za bradou bez podbradku ve formě volně visící boule velikosti až tenisového míčku. Od drahé Belkyry až po nic neresici drahé nitě a ruzne ultra a lasery přístroje, kdy jsem nvestoval nemalé částky u kožních lekarek soukromých klinik do miniinvazivniho řešení problému. Vyhozene peníze. Nakonec končím stejně u chirurga. Takže se těším.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Zdravím Leni,
úžasná změna! Musíte se cítit skvěle, protože vypadáte opravdu super. 🤩 Na našem fóru jsem narazila na článek kde se paní Ve71086 ptá na odstranění podbradku a myslím, že Vy byste ji mohla poradit 😉 Přímý odkaz naleznete zde -
https://forum.estheticon.cz/odstraneni-podbradku/podbradek-vhodne-odstraneni-zkusenost-staci-pouze-liposukce-48365
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.