Klepnutím na obrázek jej zobrazíte v plném rozsahu

Odstranění čerstvého barevného tetování

janolu
janolu
13. 7. 2017 · Poslední odpověď: 15. 7. 2017

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zdali vůbec existuje možnost kompletního vymizením tetování. Já ho mám čerstvé a barevné na polovině předloktí (viz fotka detailu).Vím, že to bude časově a finančně náročné, ale bude to hlavně účinné? Je vůbec možné docílit kompletního vymizení? Četla jsem i o metodě výbrusu, která je prý drastická a zanechává jizvy. Já jsem ve fázi, kdy budu mít raději jizvy než to barevné tetování.

Je vůbec možné docílit kompletního vymizení, třeba za cenu ztráty pigmentu a jizev? Děkuji za odpověď

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,

pro odstranění tetování Vám doporučujeme zvolit zkušené pracoviště - zdravotnické zařízení, které se na laserové odstranění tetováží specializuje a disponuje kvalitním velkým lékařským Q-switch ND:YAG laserem, který je považován v dnešní době za tzv. zlatý standard pro odstranění tetování. Odstranění tetování bude v případě použití výše zmíněného depigmentačního typu laseru ve Vašem případě trvat určitě více než 1 rok. Výbrus tetováže máme také v nabídce, ale vzhledem k větší hloubce vpichování inkoustu v oblasti tmavých barev použitých rovněž ve Vaší tetováži, bychom Vám zákrok výbrus tetováže laserem spíše nedoporučili, jelikož v tomto případě může i po výbrusu zbývat v pokožce určitá část pigmentu. I přes na první pohled vhodnou "barevnost" Vaší tetováže není možné kompletní odstranění tetováže beze zbytků pigmentu zaručit, jelikož je zde mnoho dalších faktorů, které celý proces ovlivňují, např. složení tetovacího pigmentu atd.

Praha
Estetická chirurgie, Dermatologie

Dobrý den, nebuďte smutná, Vaše tetování půjde zcela bez problémů odstranit. Je nutné ovšem vyčkat 3 měsíce po jeho aplikaci, dříve není možné tetování speciálním typem laseru odstranit. Nerozhodujte se pro nějaké "výbrusy", zvolte kvalitní péči Q spínaným NdYAG laserem a budete určitě spokojená. Naše klinika má více jak 16 let zkušenosti s touto metodou, pokud budete mít trpělivost a nepotřebujete se zbavit tetováže co nejrychleji efekt bude výborný. Ráda Vám vše vysvětlím na osobní konzultaci, pokud budete mít zájem.
S pozdravem
MUDr. Simona Bedřichová

Praha
Estetická chirurgie, Estetická medicína ...
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Odstranění tetování
Žádné odpovědi
Odstranění tetování
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 4. 11. 2017
Odstranění tetování
1 odpověď, nejnovější odpověď: 19. 3. 2007
Odstranění tetování
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 25. 1. 2015
Odstranění tetování
1 odpověď, nejnovější odpověď: 7. 2. 2023
Odstranění tetování
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 4. 2024
Odstranění tetování
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 8. 6. 2017
Odstranění tetování
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 20. 12. 2022
Odstranění tetování
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 2. 2021
Odstranění tetování
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 5. 9. 2023

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře