1 / 2

Klepnutím na obrázek jej zobrazíte v plném rozsahu

Odstranění tetování laserem

veveko
8. 10. 2025 · Poslední odpověď: 14. 10. 2025

Dobrý den, prosím je možné odstranit tohle tetování laserem i když bylo asi 2x předělávané a na některých místech byla kůže tím tetováním poškozená? Jsem člověk spíše s hypertrofickým hojením a nechci mít tohle místo samou jizvu, ale vzhledem k mému zaměstnání nemohu mít na ruce velký zjizvený černý flek. Hodně mě to psychicky tíží. Přemýšlím, že bych nechala zatím i jen zesvětlit a jemněji jen přetetovat. Jsem ochotná dojíždět na pravidelné návštěvy, jen pokud by se s tím dalo něco dělat. Finanční otázka už pro mě není směrodatná. Ještě jsem přemýšlela, že bych to celé nechala odstranit a případné jizvy bych poté redukovala též nějakým laserem. Je to prosím možné? Moc děkuji za jakékoliv rady či odpověď.

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

dobrý den, odstranit tetování lze i následně pracovat na jizvach. Někdy se i jizvičky samy zlepšují působením pikolaseru. ale celkově t může trvat velmi dlouho, třeba i 2 roky.... MUDr. Radek Poláček

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Odstranění tetování
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 7. 6. 2017
Odstranění tetování
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 4. 2024
Odstranění tetování
1 odpověď, nejnovější odpověď: 7. 2. 2023
Odstranění tetování
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 5. 9. 2023
Odstranění tetování
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 8. 6. 2017
Odstranění tetování
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 20. 12. 2022
Odstranění tetování
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 4. 11. 2017
Odstranění tetování
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 2. 2021
Odstranění tetování
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 6. 1. 2023
Mikrodermabraze
1 odpověď, nejnovější odpověď: 22. 8. 2020

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře