27 6

IP Beauty

(5.0) 100 % doporučuje
Ohodnotit
Italská 2317, Kladno, Středočeský kraj
Zobrazit mapu
Obvykle odpoví do 12 hodin
Zobrazit telefonní číslo

Transparentní lékař

Informuje všechny své pacienty o tom, že mají možnost ho ohodnotit a akceptuje zkušenosti svých pacientů

IP Beauty
(5.0) 100 % doporučuje

Recenze (12)

5.0
průměrné hodnocení
100 % doporučuje
Napsat recenzi
Naprostá spokojenost, profesionální a milý přístup, určitě doporučuji :-))))
Jsem maximálně spokojená. Určitě v budoucnu využiju další zákroky. J.B.
56let, Plastika močového měchýře
Požádejte: IP Beauty o bližší informace ohledně zákroku
a odstartujte svoji velkou změnu!

Skutečné příběhy (4)

Pět dní po zákroku a výsledek je úžasný
Niťový lifting

Obyčejně recenze nepíšu, ale teď musím.... Jsem naprosto nadšená ? jsem pět dní po zákroku a výsledek je velice patrný, nad moje očekávání. Pan doktor byl úplně v pohodě, dal mi termín do pár dnů a ta...

číst dál

Obrázky (27)


Videa (6)

Požádejte: IP Beauty o bližší informace ohledně zákroku
a odstartujte svoji velkou změnu!

Zodpovězené dotazy (355)

Výplně - spánková oblast
Odpověď odborníka · 12. 10. 2021

dobrý den, ano tato oblast se skutečně dá hezky vyplnit výplněmi kyseliny hyaluronové. Mohou se vyskytnout podébné problémy jako jinde v obličeji, vzácné, ale závažné jsou nekrozy při poruše prokrvení ucpáním cévy, ale ... číst dál

Výrůstky na bradavce
Odpověď odborníka · 2. 10. 2021

Dobrý den, myslím, že by bylo ptřeba odebrat cytologii nebo lépe biopsii. Běžte na chirurgem/gynekologem nebo mammologem. S pozdravem MUDr. Radek Poláček, IP Beauty

Prohlubeň mezi obočím u korene nosu
Odpověď odborníka · 2. 10. 2021

Dobrý den, bez fotky se obtížně radí, ale nejspíše by se situace vyřešila pokračováním aplikace botulinu společně s výplní kyseliny hyaluronové. S pozdravem MUDr. Radek Poláček IP Beauty

Zúžení malých stydkých pysků
Odpověď odborníka · 29. 9. 2021

Dobrý den, ano, chirurgicky jde dále zúžit malá labia, především další resekcí kůže podél klitorisu. Má to však i svá úskalí v podobě snížení citlivosti. Také je potřeba vědět, že mnoho - asi 50% mužů (pravděpodobně i že... číst dál

Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou
Odpověď odborníka · 7. 9. 2021

Dobrý den, bohužel po 2 týdnech již masáž nepomůže a pokud se chcete těchto prosvítajících bouliček zbavit, bude potřeba je rozpustit hylasou anebo počkat až samy zmizí. MUDr. Radek Poláček

Požádejte: IP Beauty o bližší informace ohledně zákroku
a odstartujte svoji velkou změnu!
IP Beauty
(5.0) 12 recenze
- Ohodnotit