Dobrý den. Pár let zpět jsem podstoupila blefaroplastiku. Vzhledem k tomu, že jsem měla dost pokleslá horní víčka, nikdy jsem si nevšimla, že mám asymetrické oči. Uvědomuji si, že obličej nikdy není zcela souměrný. Když jsem byla u svého plastického chirgurga, řekl mi, že takové malé vady se těžce korigují. Jde o genetickou vadu, protože pravé oko, které je více otevřené, nelze úplně dovřít. Mně to ale vadí a chci s tím něco udělat...
Chtít můžete, otázka je, zda to půjde. Jak píše prof. Dušková, musí se to vidět. Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás.
Na konsultaci se můžete objednat , nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobrý den, to bohužel z fotografie, která spíše hovoří ve váš prospěch nezjistíme ... nutná je osobní konzultace s lékařem.
MUDr. Pavel Hlava
bez osobního vyšetření vám asi nikdo nebude umět solidně odpovědět , přeji hezký den prof dušková
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.