Od kolika je vhodná vlasová transplantace pro muže

Deni6154935
Deni6154935
17. 2. 2017 · Poslední odpověď: 16. 3. 2020

Dobrý den, je mi 18 let a už od začátku puberty se mi vytvořily kouty, od té doby je stav stejný a nedošlo ke zhoršení. Můj problém umocňuje vysoké čelo, které mám. Přál bych si kouty vyplnit hlavně kvůli psychickému pohodlí a navrácení sebedůvěry. Moje otázka zní, jestli je možné absolvovat transplantaci vlasů v takovém věku, případně do kdy mám čekat. Léky neberu žádné, protože myslím že to není nutné. Vzhledem k tomu, že se mi stav od té doby nezhoršil. Ještě bych se chtěl zeptat, kolik štěpů se tak přibližně dává do vlasových koutů od těch nejmenších až po ty největší. Děkuji Vám za odpověď.

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

U mužů i žen se transplantace vlasů provádí, pokud je stav stabilizovaný, tedy např. po ukončení puberty. Pracuje se vždy ve spolupráci s dermatology. Transplantace vlasy přidává, a zlepší tak estetický vjem problematické oblasti, ale nezamezí jejich dalšímu vypadávání. Počet štěpů je individuální, v podobných případech se pohybuje mezi 500 a 1000 kusy, záleží na ploše. Je třeba osobní konzultace. Můžete si ji domluvit telefonicky na čísle

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Transplantace vlasů
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 12. 2. 2020
Transplantace vlasů
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 14. 2. 2020
Léčba vypadávání vlasů pomocí plazmaterapie
1 odpověď, nejnovější odpověď: 18. 3. 2016
Facelift
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 1. 8. 2018
Kyselina hyaluronová
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 11. 2023
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 7. 10. 2016

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře