Zmenšení prsou-opět dorostou?

verunka25
8. 6. 2009 · Poslední odpověď: 10. 6. 2009

Dobrý den, je mi 25let a chtěla bych si nechat zmenšit prsa.Mám 155 cm a vážím přibližně 55kg, prsa 75E(což odpovídá vel 5).Bolí mě záda a taky nemůžu dělat sporty které mě baví od běhání přes aerobik.O dítěti v brzké budoucnosti neuvažuji a jestli vůbec někdy tak až kolem 35.Chtěla bych si nechat prsa zmenšit tak o 2 čísla ale slyšela jsem, že i po zmenšení prsa znova opět narostou.Je to pravda?Já totiž o to nestojím!!!Nebylo by tedy lepší prsa zmenšit a vložit implantáty???A ještě jedna otázka.Jaká je cena v obou případech?Děkuji za odpověd´ Veronika

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Nejlepší odpověď· 8. 6. 2009

Dobrý den, pokud máte zájem, zastavte se na konzultaci a vše Vám vysvětlím, je to tak lepší než po mejlu. Hezký večer, dr. Čáp

Hradec Králové
Plastický chirurg
10. 6. 2009

Vážená slečno,
při značně objemném poprsí je holý nesmysl uvažovat o implantaci silikongelových hmot. Též je veliká nepravda, že po modelační a redukční operaci poprsí opět naroste. Nenaroste - nejsme ještěrky. Pokud byste po této operaci výrazně přibrala na Váze, jistě by se poprsí zvětšilo, úměrně k celkovému zvýšení váhy. Pokud si tělesnou váhu budete udržovat, odoperované poprsí bude mít i svoji stálou velikost. Na naší klinice Medicom VIP si za modelaci - redukci poprsí účtujeme 50 000 Kč - vše zahrnuto.
Srdečně Vás zdravím,
prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.

3 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj), Ústecký kraj...
Estetická chirurgie, Estetická medicína
8. 6. 2009

Chápu, že v 25 letech mít veliká prsa je handicap. Avšak každá operace může v pozdější době vést k nějakým komplikacím. Plánujete li děti mohou ucpané mlékovody vytvářet cysty, ale nemusíte mít problém žádný. Je rozhodně NESMYSL odstranit žlázu a vložit implantáty. Jsou-li prsy nadměrné, zajděte na nejbližší kliniku plastické chirurgie, nebo oddělení plastické chirurgie a nechte si poradit, zda by to nešlo zmenšit na pojišťovnu. Nevyjde-li tato cesta a budete-li uvažovat i o placeném výkonu, vyberte si opravdu zkušeného atestovaného plastického chirurgha se zkušenostmi v této problematice. Nevolte pracoviště podle ceny, spíše zainvestujte více konsultací a vyberte si....
Máte před sebou ještě min. 50 let aktivního života tak ať nemáte problémy už v 25 letech. Zdraví Dr. Tomášek

Praha
Plastický chirurg
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zmenšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 30. 8. 2013
Zmenšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 13. 4. 2018
Zmenšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 20. 10. 2015
Zmenšení prsou
8 odpovědí, nejnovější odpověď: 30. 1. 2020
Zmenšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 12. 2021
Zmenšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 10. 2008
Zmenšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 24. 1. 2018
Zmenšení prsou
15 odpovědí, nejnovější odpověď: 23. 2. 2012
Zmenšení prsou
9 odpovědí, nejnovější odpověď: 9. 11. 2010
Zmenšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 29. 8. 2023

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře