som zo slovenska a mala by som zaujem o ovela vacsi silikonovy implantat ake su na trhu.najde sa vobec firma,ktora by vyrobila implantaty na objednavku?velkost1000-1200ml..mozte mi poradit?dakujem
Dobrý den,
implantáty není problém zajistit, jak jsem již uvedl.
Prosím, objednejte se k nezávaznému konzultačnímu vyšetření.
Pěkný den,
S pozdravem,
prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.

Dobrý den, nejpoužívanější na našem trhu jsou implantáty značky Mentor a Natrelle / bývalé značky McGhan/ Bylo by dobré oslovit tyto firmy. Rovněž důležitá je i otázka plastického chirurga, který by takovouto operaci provedl a jak píše kolega Víšek, toto je již mimo běžnou normu a s velkým rizikem komplikací jak esteického výsledku operace tak podle mě i zdravotních. dr.Paděra
Vážená slečno,
implantáty velkého objemu /jak požadujete 1000-1200 ml/ se vyrábějí na zakázku, jsou přibližně 3x dražší než běžně používané /cca 80 000 Kč za pár/. Pacientka musí implantáty předem zaplatit, pak se teprve budou vyrábět. Dovoluji si Vás upozornit, že pokud nějaké implantáty, alespoň o objemu cca 600-800 ml nemáte, je nutno poprsí zvětšovat postupně, na dvakrát. Rychlá extrémní jednorázová expanze by mohla způsobit velké komplikace až vyloučení hmot. Vše je nutno proto seriozně prodiskutovat s kvalifikovaným plastickým chirurgem. Upřímně řečeno, tahle věc, co požadujete, již opravdu není v běžné normě a takový typ operace je nutno opravdu důkladně prodiskutovat.
Srdečně Vás zdravím,
prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.