Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

16. 9. 2019 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Zvětšení prsou anatomickými implantáty 295ml

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Zvětšení prsou anatomickými implantáty 295ml
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Neuvěřitelná změna, jsem maximálně spokojená a konečně šťastná ve svém těle. Dala jsem na rady pana doktora a dopadlo to lépe než jsem si dokázala představit. Podprsenka zatím zkušební, ale je to neskutečný.. První padnoucí v životě.

2

Komentáře (2)

Milá Nicole22,<br />
děkujeme za sdílení fotek i zkušenosti !! Jak se Vám daří ? Je dobře, že jste dala na rady pana doktora. Přeci jen lékař se svými za léta nasbíranými zkušenostmi dokáže zohlednit zdravotní stav pacientky. A jakou velikost košíčků máte nyní s novými implantáty ? Nepodělila byste se s námi opět o nějakou pěknou fotku, 4 měsíce po operaci ?<br />
Ať se daří !
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj Nikol, už jsou to skoro dva roky po augmentaci. Jak jste si na prsa zvykla? Koukám, že jste neměla skoro žádný základ. Jaká jsou prsa na dotek?? Nejsou vidět hrany nebo není na dotek cítit? Budu ráda, když napíšete. Budu se těšit M.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Zvětšení s malou modelací

Celý život jsem štíhlá a drobná a vždycky jsem sportovala. I ve věku kolem 20 let jsem měla prsa malá, ale ruku na srdce, nikdy nijak výstavní. Trochu přelom ve tvaru a velikosti nastal, když jsem kojila. Prsa se nalila a změnila tvar, nemůžu...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.