Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

7. 1. 2014 · Aktualizováno: 21. 8. 2023

Výsledky zákroku jsou velmi uspokojivé

Stojí to za to
Průměrná cena: 22.500 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Výsledky zákroku jsou velmi uspokojivé
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Jako pubescent jsem radikálně zhubl a po hubnutí mi zbyli velké boky, kterých jsem se dlouhodobě nemohl zbavit běžným cvičením.

Rozhodl jsem se pro tumescentní liposukci, protože se jednalo o metodu nenáročnou na čas, po které zůstali jen malé jizvy - 3mm. Pouhým okem si jich však běžně nevšimnete.

Operace proběhla v příjemném prostředí, bez žádných komplikací. Během operace mi doktor odsál 0,6kg čistého tuku.

Po 3 měsících od zákroku již vidím velmi dobré výsledky. Manželka již také vidí viditelný pokrok a výsledek si pochvaluje.

Jedna skutečnost, jež je nutné zvážit, a již také pozoruji je, že odsátí určité problémové oblasti sice znamená vylepšení siluety, ale pokud máte problémových oblastí více, pak řešením jedné oblasti nespravíte celou svou postavu. Nicménně např. odsáním boků můžete dosáhnout spravení siluety v plavkách.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Liposukce - mám vysněná hubená stehna

Na kliniku LLC jsem narazila úplně náhodou na internetu a teď už mám rok a půl vysněná hubená stehna! Hubnutím ani omezením jídla jsem toho nedosáhla, proto jsem se rozhodla přistoupit k liposukci. Kromě toho jsem u nich podstoupila i odstranění...

Číst dál
Liposukce zevních stehen a vnitřních kolen
12.2.2020 jsem prodělala u paní MUDr. Šormová liposukci zevních a vnitřních stehen a vnitřních kolen. PARÁDA nožky jako srnka. Péče 100%.DÍKY celému kolektivu za lidsky i profesionální přístup. Cítím se fantasticky.
Liposukce zevních stehen

Na klinice pana doktora Foldyny mi byla provedena liposukce zevní strany stehen. S výsledkem jsem naprosto spokojena, přístup jak sestřičky tak i pana doktora byl ukázkový a díky nim jsem se tak nebála, jak by tomu asi bylo v opačném případě....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.