Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

5. 11. 2018 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

Vráska na čele a mírný pokles víček - botox

Stojí to za to
Průměrná cena: 1.500 Kč
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

S paní doktorkou Rakúsovou mám vinikající zkušenosti ohledně aplikace výplní, proto když jsem vybírala komu se svěřit do rukou v případě botoxu, věděla jsem že nešlápnu vedle. K paní doktorce jsem šla s tím že chci vyřešit dva problémy - mírně pokleslá víčka a mimickou vrásku na čele. Je mi 25 let a co oceňuji je přirozený výsledek ale hlavně pochopení. Přeci jen jistá gesta a genetická predispozice může zapříčinit dřívější výskyt vrásek - což nechci. Co se týče čela - absolutně úžasný výsledek a dokonce už po půlce týdne (doktorka upozorňovala že výsledek půjde vidět až tak po týdnu). Toho, že jsem byla na botox si nikdo nevšiml, zato mi každý klasicky říkal jak mi to nějak víc sluší. Co se týče zvednutí víček potažmo konce obočí, paní doktorka doporučila nyní jen velmi malé množství aby jsme to "nepřepískly". Výsledek je velmi pěkný, ale ještě to doladíme :) Jako vždy pak byla paní doktorka velmi něžná, sestřička velmi hodná a nápomocná aby by pro mne jakožto neskutečnou citlivku zákrok co nejsnesitelnější. K paní doktorce i nadále chodím také na výplně :)

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Obličej bez vrásek..Vistabel
Na doporučení kamarádky jsem zákrok absolvovala v Očním a estetickém centru ve Frýdlantě. Jsem moc spokojená. Je to velmi krásné a útulné prostředí,Mudr.Hustá a její tým jsou ochotní a vstřícní ke všem. Také doporučuji.
Naprostá profesionálka, vždy poradí co je vhodné
Naprostá profesionálka, vždy poradí co je vhodné, nikdo není stejný i když má stejný problém a na každého neučinkuje to co na druhého. Prostě jednička mezi ostatními lékaři, který bohužel berou vše jen jako velký bussines :-(

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.