Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

26. 12. 2014 · Aktualizováno: 13. 7. 2023

Krásná prsa (dr. Paděra)

Stojí to za to
Průměrná cena: 75.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Krásná prsa
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Na zvetseni prsou jsem sla proste proto,ze jsem chtela vetsi prsa. Vlastni prsa jsem mela hezka,ale mala. Rozhodla jsem se pro Perfect clinic a doktora Paděru. Pan doktor mi doporučil 345ml pod sval, kulaté implantáty, výsledek dopadl skvele, jsem 3,5 mesice po operaci, prsa jsou krasna i kdyz osobně si myslím, že mohla být vetší, jsem stíhla, 179 cm vysoka. Operace probihala v patek rano, sla jsem jako prvni na radu.Pan doktor odvedl skvelou práci,coz je samozrejme nejdulezitejsi, po operaci me bohuzel neprisel zkontrolovat on, ale doktor Pross, ktery byl moc mily a sympaticky. Propustena jsem byla nasledujici den odpoledne, nebylo mi prilis dobre a stale me trapilo toceni hlavy a nevolnost. Dreny mi vyndaval a propoustel me opet jiny doktor nez muj operater doktor Padera, nevim zda je toto normalni, ja se nad tim celkem podivovala. Po operaci Vas kontroluje nekdo jiny, dreny vynadava nekdo jiny, propousti nekdo jiny nez Vas operater? Propousteci zprava byla psana hned po me operaci(patek dopoledne) s tim ze pacientka je v poradku, bez komplikaci, a je propoustena nasledujici den(sobota rano), komplikace jsem sice nemela ale do posledni chvile jsem se rozhodovala ze v nemocnici zustanu 2 noci,tudiz az do nedele, i na doporuceni sestry, ktera nebyka presvedcena ze jsem v takovem stavu, jit domu, protoze po kratke ceste na toaletu a zpet mi bylo opravdu zle a i na zvraceni. Nakonec jsem odesla domu podle planu v sobotu k veceru, jelikoz jsem mela doma zajistenou peci od meho kamarada, tudiz jsem doufala ze to zvladnu i doma. Po 14 denní kontrole me kontroloval doktor Padera, prsa byla v poradku. Jak jsem jiz rekla, prsa jsou krasna, vysledek je samozrejme nejdulezitejsi, kazdopadne ''pece a starost'' dr. Padery uz tak excelentni neni.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Augmentace prsou v 37 letech

Pana doktora Havránka musím jen pochválit. Nejen za perfektní práci, se kterou jsem velmi spokojená, ale i za přístup před výkonem operace a následnou péči po výkonu. Pokud bych se měla rozhodovat znova určitě bych neměnila ani kliniku ani chirurga.

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.