Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

1 / 6
  • Smazat obrázek

Klepnutím na obrázek jej zobrazíte v plném rozsahu

8 komentářů

Recenze zvětšení prsou Premier Clinic 390 ml Anatomický tvar

Pacient: Vendulka

Ostrava

Provedl/a: RENOMÉ Juraj Payer v: Praha
RENOMÉ Juraj Payer

Přibližná cena: 84.800 Kč

Uvedl/a: Vendulka. Může se lišit podle pacienta a složitosti. Průměrná cena zákroku: Zvětšení prsou je od 55.000 Kč.

Zákrok: stojí to za to

Informuje: Vendulka. 99% pacientů uvedlo, že to stojí za to.

Hodnocení od: Vendulka o: RENOMÉ Juraj Payer

5.0

Recenze zvětšení prsou Premier Clinic 390 ml Anatomický tvar

26. 9. 2018 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Pan doktor Payer je proste jednička ,nemůžu si ho vynachválit, pozitivní člověk takove slunicko ,které vám zvedne náladu , zvětšení prsou jsem podstoupila 5.9.2018 a už teď jsem naprosto spokojena a výsledkem , kliniku Premiér Clinic a pana doktora mužů jen a jen doporučit ??❤️ P.S. Mám anatomicky tvar částečně pod sval a velikost 390 m.

Komentářů (8)

Zasílám fotografie po augmentaci prsou ,anatomicky tvar značky Mentor, první fotografie je den po operaci,další 5 a 9 den ,další jsou 17 den, jsem nad míru spokojena ❤️??
Vendulko, musím říci, že je se panu doktoru podařil velmi pěkný výsledek. Postupně odchází i otok a krásně se rýsuje tvar. Jakou metodu jste zvolili, pod sval nebo pod žlázu? Všimla jsem si kompresního prádla. Jak jste s ním spokojená? Některé ženy se svěřují, že jim chvilku trvá než si na prádlo zvyknou, ale potom bez něj ani ránu:)
Mám anatomicky tvar částečně pod sval a velikost 390 ml ,jsem velice spokojena a kompresní pradlo je úžasné ,krásné sedí ,netlaci a opravdu když ho sundam a dam zpátky tak cítím úlevu ❤️??
Mate prekrasny ty prsa.
Zasilam další změny ,prsa jsou každým dnem krásnější ?
To je super, jen v tom pokračuj, tady je krásně vidět, jak si ta prsa sedají každým dnem a jak to, co vidíme těsně po operaci, může být za měsíc úplně jiné. :-) Já mám třeba nízko posazenou bradavku, takže se strašně bojím toho, že ty bradavky budou "trčet" dolů nebo moc nízko posazené. :-) Ale zatím je u všech recenzí, kdy ženy dávají fotky před a po delším časovém horizontu, vidět, že lidské tělo je chytré a poradí si. :-) Moc hezké! ?
hezky večer ,chtěla jsem se zeptat ,jsou viditelné otoky prsou ?
Nemohla byste mi poslat do zprávy, jak prsa vypadala předtím prosím? :-)

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Podobné příběhy

Augmentace implantátem Arion 265ml

Dobrý den v říjnu jsem podstoupila augmentaci u MuDr. Remeše. Anatomickými implantáty Arion, 265ml. Přes počáteční nejistotu zda tato velikost bude dostačující a vlastně i anatomickým tvarem, který pan doktor vybral, jsem se rozhodla dát na...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.