Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

16. 1. 2015 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Reoperace očních víček

Nepřesvědčivý výsledek

O lékaři

Havířov
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Před cca 8 lety jsem podstoupila operaci horních i dolních víček u plastického chirurga, s výsledkem jsem byla velmi spokojená. V současnosti / 62 let/ již u jednoho oka kůže mírně překrývá horní víčko, rozhodla jsem se pro reoperaci. Dnes již nemám žádné obavy, rekonvalescence je sice delší, po operaci jsem měla pocit, že se mi těžce otevírají oči, pár modřin, takže chození s brýlemi kvůli světlu i z estetických důvodů. Jizvy nemám žádné. Pro mladiství vzhled-oči jsou důležité- doporučuji ženám i mužům a nejen to. Zákrok podstoupím na FN v Ostravě, příznivé ceny i komunikace s lékařem MUDr.Paciorkem -plast.chirurgem.

1

Komentář (1)

Držím Vám palce!!!<br />
<br />
Děkuji za vložení Vaší zkušenosti. 13.února Vám budu držet palce. Bylo by super, kdybyste byla tak hodná a vložila nám sem potom fotky, jak vypadáte nyní a pokud zdokumentujete i průběh hojení, tak 100% pomůžete i dalším ženám (či mužům), kteří se třeba pro operaci rozhodují a ještě mají obavy....<br />
<br />
Děkuji Lucka
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.