Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

22. 6. 2015 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

Výsledek nad mé očekávání

Stojí to za to
Průměrná cena: 12.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Výsledek nad mé očekávání
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Uší jsem měl dost nešikovné (odstáté a zahnuté). Po operaci vypadají jako vyměněné, nedokázal jsem si představit tak dobrý výsledek. Pan doktor o vše velmi dobře pečuje a vše kontroluje. Celý personál je příjemný a nápomocný. Operace je za dobrou cenu (podle té jsem ale nevybíral).

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Otoplastika bez bolesti u MUDr. Borského
Moje zkušenosti jsou výborné. Podstoupila jsem otoplastiku a bolesti při zákroku a po zákroku jsem neměla žádné. S výsledkem jsem spokojená. Navíc je pan doktor moc milý a vtipný takže to byla dobrá volba kliniky.
Přišití uší nebolí

Jsem maximálně spokojený s přístupem pana doktora a celého personálu. Operace proběhla bez komplikací a zákrok byl po celou dobu bezbolestny. Mohu jenom doporučit všem co uvažují o prisiti uši, aby se nebáli a šli do toho právě tady na této...

Číst dál
Špatná zkušenost s operací uší

Požadovala jsem předoperační konzultaci. Pan dokktor si odskočil ze sálu v plášti aby mi řekl 3 věty a já jsem zaplatila a mohla jsem jít. Na operaci jsem přišla s časovým předstihem, avšak na řadu jsem se dostala až asi o hodinu později. Nejprve...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.