Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

2. 11. 2015 · Aktualizováno: 7. 10. 2023

Z celého srdce díky

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Z celého srdce díky
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den, zhruba od 35 let mě trápila spadlá víčka, proto jsem si již několik let pohrávala s myšlenkou plastické operace, která by mne nevzhledných víček zbavila. Mé obavy z této operace a jejího samotného průběhu ze mě opadly již při příchodu do ambulance MUDr. Rasheda. Jeho velmi profesionální a příjemné vystupování mě příjemně překvapila. Během samotné operace, jsem necítila k mému překvapení vůbec žádnou bolest. A ani po operačním zákroku nenastaly žádné pooperační komplikace ani bolesti spojené s touto operací. Kdokoliv mne po operaci potká, neřekl by, že jsou vůbec nějakou operaci podstoupila, jizvy nejsou vůbec viditelné. Tímto, bych chtěla z celého srdce poděkovat MUDr. Rashedovi za velmi profesionální, lidský přístup a maximální péči. Ještě jednou hluboké díky Veronika K.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Cítím se o pár let mladší

Mám po zákroku očních víček u pana primáře Pulse... Tímto mu moc děkuji za skvělou práci, díky němu jsem dobře věděla co mě bude čekat a operace jsem se vůbec nebála... Jizvičky nejsou vůbec vidět a já se cítím báječně. :)Tento zákrok i lékaře...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.