Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

18. 8. 2016 · Aktualizováno: 7. 10. 2023

Nová prsa 75 C

Stojí to za to
Průměrná cena: 87.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Nová prsa 75 C
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Jsem po zvětšení prsou u Dr. Prose a jsem velice spokojená. Mám nyní měsíc po operaci, velikost původně nula, nyní 75C, implantát 375ml Natrelle pod sval. Doktora jsem si vybrala přes internet sama podle intuice, osobní setkání potvrdilo mé přesvědčení o 100% důvěře, což pro mě bylo tím hlavním kritériem. Původně jsem chtěla zvětšení vlastním tukem, což mi ale doktor nedoporučil z důvodu nestabilního výsledku, nutnosti zákrok opakovat a nedostatku tukových zásob (údajně :-). Velikost doporučená na konzultaci byla 240 ml, což odpovídalo mým tenkrát konzervativním představám. Po konzultaci jsem se rozhodla velikost změnit ve stylu "když už, tak už", což jsem doktorovi sdělila těsně před operací, pan doktor se mnou velice ochotně probral možnosti 340 a 375ml s tím, že se rozhodne na sále, co vypadá lépe. Rozhodl se pro ty větší. Pokud jde o průběh po operaci, noc po zákroku byla náročnější, potřebovala jsem prášky na bolest a moc jsem nespala, avšak na druhý den ráno už jsem byla schopna si umýt vlasy, sama se obléct a postarat se o sebe. Z čeho jsem byla překvapená nejvíce, byla kontrola ráno po operaci. Očekávala jsem, že pod tou pooperační podprsenkou uvidím obvazy, dreny, krev, modřiny atd. ale nic z toho se nekonalo. Když mi ji doktor rozepnul a tam byla pouze má nová prsa, tak jsem byla v šoku :-)) První 3 noci po operaci jsem mohla spát jen v polosedě, protože tlak na hrudi mi nedovolil ležet. Když to mám k něčemu přirovnat, tak to bylo jako "nakopaná žebra", tlumená bolest směrem do zad. Nicméně bolest nebo nepohodlí se pak omezilo pouze na těžší ranní vstávání - byla jsem taková ztuhlá a vstávání z postele bylo bolestivější, ale jinak přes den jsem neměla žádná omezení, od začátku jsem mohla zvednout ruce a v domácnosti fungovat v pohodě (samozřejmě s mírou a nezvedat nic těžkého, zbytečně se nepřetěžovat). Auto jsem řídila na krátko 3 dny po operaci, což bylo proto, že mě nic nebolelo, avšak poté to bylo nepříjemné a spíš doporučuji dodržet rady lékařů :-) Do práce jsem mohla jít pohodlně odhadem po 10 dnech (kancelářská práce), nicméně šla jsem po 14 dnech, protože pro to byl prostor. Po 2 týdnech jsem začala spát na boku, dřív se to nedoporučuje a sama jsem toho ani nebyla schopna. Nyní po měsíci omezení ohledně spaní nemám. Po 3,5 týdnech jsem byla na první kontrole, pan doktor říkal, že prsa jsou nádherná. To mohu potvrdit, jsem velmi spokojená. Prsa vypadají čím dál přirozeněji, postupně si sedají, citlivost se také zlepšuje a na omak postupně měknou. MUDr. Pros je naprostá špička, jak odborně, tak lidsky, důvěru v lékaře si ale musí každý najít sám. Jsem právník, takže vím, jak moc důležitá je důvěra ze strany klienta. ;-) Přeji všem hodně úspěchů. Případné dotazy ráda zodpovím.

12

Komentářů (12)

Dobry den, tiez zvazujem operaciu ako vy u dr. Prosa. Mate nejake fotky pred a po?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj. Ja nám termín 07.09 u pána Dr. Prose. Tiež by má zaujimalo ako vypadaju tiež a pred :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Milé dámy. Fotky před žádné nemám a fotky po vypadají skvěle, ale není to něco co bych rozesílala po síti :-) Můžete se 100% spolehnout, že doktor Pros má cit a výsledek bude maximálně přirozený. Dnes mám přesně rok po zákroku a dle mého názoru se celkový vzhled ustálil až v posledních pár měsících. Prsa postupně měknou a tvar vypadá maximálně přirozeně, komu bych neřekla, tak o zákroku ani neví.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, mohu se zeptat jaké máte implantáty ? děkuji
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Natrelle 375ml (nebo 370ml, už si nepamatuji), kapkovitý tvar.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
už jsem si všimla příspěvku, ve kterém je to napsané. Omlouvám se :-) a fotku by jste mi poslat nemohla? třeba na email. Hodně si nechávají dávat kulaté implantáty a ty se mi moc přirozené nezdají :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
V pořádku :) Fotky neposílám :) Doporučuji Vám konzultaci u MUDr. Prose, předpokládám, že by nebyl problém nahlédnout do fotodokumentace tam. Fotky před stejně nemám, teď jsem 1,5 roku po zákroku a ono to stále pracuje směrem k přirozenému vzhledu. Mohu Vás ujistit, že to na pohled není znát a na omak kdybych neřekla, tak to nepoznal ani můj současný přítel, jehož první manželka implantáty měla taky.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
děkuji, tak to mi asi stačí :-) na konzultaci k panu doktorovi jsem objednaná , nemůžu se už dočkat :-D přeji vám hezký zbytek dne
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
To má teší . Som si ešte ale nie istá lebo Dr. Pros mi Odporučil nad prsný sval a ha som chcela pod prsný sval:-( tak neviem ako máš ty ?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Tohle bych vůbec neřešila. Otázka jestli nad nebo pod sval je záležitost operatéra a podle mě laik o tom nemá co uvažovat, když tomu nerozumí a vychází akorát z toho, co kde slyšel. Já to mám pod svalem, protože mi doktor řekl, že je to pro mě takto vhodné. Jestli ti doporučil nad sval, tak to takto bude vhodné pro tebe. Aspoň tě to bude míň bolet (se to tak říká ;)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ďakujem :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Držím palce. Dej pak vědět, jak jsi spokojená. Uvidíš, že muži v tvém okolí budou ve vytržení :) i když samozřejmě, že to děláme pro sebe ;)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Nádherná přirozená prsa (B-lite)

V dubnu letošního roku jsem podstoupila augmentaci prsou implantáty B-lite. Chtěla jsem prsa přirozená a úměrná k mé velmi štíhlé postavě. Tímto chci poděkovat panu doktorovi Zakoutovi za nádherná prsa!! Nikdo by nepoznal, že jsou upravená!!...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.