Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

12. 2. 2016 · Aktualizováno: 7. 10. 2023

Jsem velmi spokojená s provedeným zákrokem

Stojí to za to

O lékaři

Kopřivnice
Hodnocení:
Jsem velmi spokojená s provedeným zákrokem
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Jsem velmi spokojená s provedeným zákrokem, s péčí pana doktora Marka Suka o můj zdravotní stav. Cením si nejen profesního, ale také lidského přístupu. Děkuji tímto také profesionálnímu i příjemnému nemocničnímu personálu nemocnice Nový Jičín, oddělení Chirurgie 1. Snad už opravdu bude všemu mému trápení s břichem konec... Nejedná se o mou první operaci, ale po téhle, nevím čím to je, ač byla dosud nejnáročnější, cítím se po ní nejlépe a nejlépe se po ní zotavuji.

2

Komentáře (2)

Dobrý den, <br />
moc díky za vaše hodnocení. Opravdu jde cítit vaše spokojenost i takhle na dálku. Jak dlouho máte po zákroku? Řešila jste abdominoplastiku v nemocnici přes pojišťovnu, nebo jste si ji hradila?<br />
<br />
Díky, Michaela.<br />
<br />
<br />
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den,<br />
těší mě, že i na dálku cítíte mou spokojenost. :-) Po zákroku mám měsíc, operace 11.1., hrazena zdravotní pojišťovnou. Abdominoplastika mi byla doporučena Mudr. Lukášem Adamčíkem, kterému tímto také děkuji z důvodu recidivující kýly. Již třetí, nyní zdvojený zákrok. Abdominoplastika spojená s operací kýly. Před operací se mi podařilo zhubnout pomocí čínské medicíny 10 kg. Snad tento zákrok je již opravdu poslední. Díky moc všem.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.